...Είναι από μαύρη πέτρα κι είναι απ' όνειρο... (ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ)


Μήπως ο αποστολέας είναι τρομοκράτης των τρομοκρατών και των εν Ελλάδι αφύσικων υποτακτικών πολιτικών (και όχι μόνο) όντων;

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ

27.05.2016

Θέμααίτηση ένταξης στο ρωσικό στρατό σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής της χώρας σας με τη γείτονα Τουρκία.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, καλωσορίσατε στην Ελλάδα. 
Είναι παγκοίνως γνωστό πως οι Έλληνες και οι Ρώσοι συγγενεύουν μέσω της ορθοδοξίας, με κοινή κουλτούρα, ήθη και έθιμα. Προσωπικά θεωρώ τις κοινές αυτές θεμελιώδεις παραδόσεις καθοριστικούς παράγοντες στη χάραξη της μελλοντικής πορείας των δύο λαών στη σημερινή εποχή της εντατικής ανακατανομής ισχύος, που σχετίζεται με τη συντελούμενη παγκοσμιοποίηση, η οποία δεν σηματοδοτεί απλά και μόνον ένα νέο στάδιο αναδιανομής πλούτου ή μία απλή πληθυσμιακή, γεωπολιτική/γεωστρατηγική αλλαγή, αλλά θεμελιώνει την αναδόμηση του ιδίου του πλανήτη σε νέες βάσεις και με νέες αξίες. Θεωρώ ότι οι αιθερικές αξίες της ορθοδοξίας μπορούν και πρέπει να πρυτανεύσουν στο νέο περιβάλλον καθώς αποτελούν εγγύηση ουσιώδους ανάπτυξης και ανθρώπινης ευημερίας.

Επειδή διακρίνω ότι οι συντελούμενες σήμερα εντάσεις στην περιοχή μας επηρεάζουν σαφώς τη χώρα μου, η οποία έχει την υποχρέωση να υπερασπίσει τις άνω πανανθρώπινες αξίες, κατέθεσα την 26.11.2015, δυο ημέρες μετά την πτώση του ρωσικού πολεμικού αεροπλάνου, αίτηση αδείας άνευ αποδοχών στην εργασία μου με απώτερο σκοπό να ζητήσω από τη χώρα σας να με δεχτεί εθελοντικά στα στρατεύματά της σε περίπτωση εμπλοκής μεταξύ Ρωσίας-Τουρκίας και ενεργοποίησης του άρθρου 5 της βορειοατλαντικής συμμαχίας. Η ως άνω αίτησή μου προϋποθέτει βεβαίως τηνουδέτερη στάση της χώρας μου και την αποτροπή της απευκταίας συνδρομής της (ως μέλος του ΝΑΤΟ) στη «σύμμαχο» Τουρκία στρεφόμενη κατά της ομόθρησκης Ρωσίας, αποτρέποντας έτσι τον αδελφοκτόνο πόλεμο μεταξύ Ελλήνων στρατευμένων υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ και Ελλήνων που θα πολεμούν στο πλευρό της Ρωσίας. Με δεδομένη την κοινοποιηθείσα σε εμένα απόρριψη της αίτησής μου από την υπηρεσία στην οποία εργάζομαι, απευθύνομαι στην εξοχότητά σας και σας ζητώ να με δεχτείτε στις δυνάμεις του Ρωσικού στρατού (ακόμη και αν δεν ενεργοποιηθεί το άρθρο 5 της βορειοατλαντικής συμμαχίας) σε εθελοντική στράτευση άνευ όρων και στην πρώτη γραμμή των στρατευμάτων σας με κατεύθυνση την Κωνσταντινούπολη, σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης της χώρας σας με την γείτονα της Ελλάδας.

Η άνω πρόταση στράτευσής μου εδράζεται στην πεποίθησή μου των δικαιωμάτων που η χώρα μου έχει την υποχρέωση να υπερασπίσει, ειδικότερα του δικαιώματος να λειτουργήσει και πάλι η ΑγιαΣοφιά της Κωνσταντινούπολης και θεωρώ ότι είναι δυνατή η επίτευξη αυτού του αποτελέσματος.

Θεωρώ ότι η αποδοχή του αιτήματός μου θα ενεργοποιήσει τα θεμελιωμένα ανακλαστικά του Ελληνικού λαού, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί την σύγκρουση με το ομόθρησκο κράτος της Ρωσίας, και θα δώσουν οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες την πολιτική μάχη για τη χώρα, ακόμη και αν η σύγκρουση αυτή υπαγορεύεται από ειλημμένες δεσμεύσεις της Ελλάδας προς την Βορειοατλαντική Συμμαχία. Ούτως ή άλλως αποτελεί ελάχιστη και αναγκαία συνθήκη η στράτευση στον ίδιο σκοπό, όπως απαιτείται από τα κελεύσματα των καιρών, δύο πολιτών της χώρας μου (κατά τον Όμηρο «Συν τε δύ' ερχομένω») καθότι δύο Έλληνες είναι αρκετοί για να πολλαπλασιάσουν τον πνευματικό-πολεμικό σπόρο, ο οποίος δύναται να εξοβελίσει κάθε επιβουλή εναντίον του Πανελληνίου.

Κύριε πρόεδρε, 
αν δεν ξεκινήσει σήμερα αυτός ο πόλεμος, θα ξεκινήσει σίγουρα αύριο, είναι αναπόδραστο, αναπόφευκτο να συμβεί ως το τελευταίο στάδιο ενός πολιτισμού που έχει γεράσει, ώστε να αρχίσει ένας νέος πιο λαμπερός κύκλος, αφού πρώτα περάσει από τους απαραίτητους λειμώνες και μεταμορφωθεί το ανούσιο σε ουσιώδες παγκοσμιοποιημένο ανθρωποκεντρικό περιβάλλον. Σε ό,τι αφορά το πρόσωπό μου, αδιαφορήστε για την απόρριψη της αίτησης αδείας άνευ αποδοχών από την εργασία μου, έχω ήδη λάβει την απαραίτητη άδεια από τη Σημαία της Ελλάδας, η οποία συμπράττει και με παροτρύνει έτι περαιτέρω να αιτηθώ μέσω της παρούσας επιστολής την εθελοντική μου στράτευση στο στρατό σας σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης στη γειτονιά μας, ή αφορά το σήμερα ή αφορά την ανεκδήλωτη άτροπο κοινή μας μοίρα.

Καλή διαμονή και καλή επιστροφή!

Διατελώ εν τιμή...

Σχόλιο Onlinepress: ΡΕ, ΠΟΙΟΣ ΝΑ 'ΝΑΙ; ΡΕ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ;   
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top