ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ, ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, Ή ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ;
ΦΥΛΑΚΙΑ, ΚΑΜΕΡΕΣ, ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ, ΠΑΝΥΨΗΛΑ ΚΑΓΚΕΛΑ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ...ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΩΤΕΡΟ 'ΜΑΓΑΖΙ', Ο ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ - και αντεθνικός π ά ν τ ο τ ε - ΠΕΡΙΣΣΟΣ. ΤΕΤΟΙΟ ...'ΚΡΕΣΕΝΤΟ', ΤΕΤΟΙΟ 'ΝΤΕΛΙΡΙΟ' ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ!
ΜΑ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Τα έγραψε ο τοπικός Τύπος. Ο Δήμος Βόλου έλαβε προσφάτως μία απόφαση, για πρόσληψη συμβασιούχων καθαριστριών για τις ανάγκες των Σχολείων. Ναί.
Μεταξύ των κριτιρίων που δημοσίως έθεσε στην σχετική προκήρυξη ήταν,οι υποψήφιοι να είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, όπως και να έχουν την φυσική καταλληλότητα για την άσκηση αυτών των καθηκόντων.


Τί πιό φυσικό;
Τί πιό λογικό;
Τί πιό εύλογο;


ΟΧΙ για τους αρρωστημένους μαρξιστές και κομπλεξικούς σταλινικούς με την απέραντα ανθελληνική χολή! Τί έκαναν λέτε;

Προχώρησαν σε ...προσφυγή στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης και ζητούσαν να ακυρωθεί η απόφαση για τον λόγο, πώς υπήρχαν οι προϋποθέσεις της ελληνικής υπηκοότητος και της φυσικής καταλληλότητος, τίς οποίες αυτοί οι τρισάθλιοι απόγονοι του Λαβρέντυ Μπέρια, θεωρούν λέει ..."ρατσιστικές" !!!!!!!!!!


Θέλετε να γελάσετε; Η Αποκεντρωμένη ΑΠΕΡΡΙΨΕ το γελοιοδέσταστο αίτημά τους, ενώ δεν ασχολήθηκε με την μαρξιστική τους παράνοια ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΡΧΗ!
Ούτε δικαστική αρχή, ούτε το ΑΣΕΠ.


Τί έκαναν μετά;
Έπεσε "σύρμα" στους "καλοκουρδισμένους" βουλευτές του Περισσού, οι οποίοι έσπευσαν και κατέθεσαν Ερώτηση στην Βουλή, προς τους υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών, Φίλη & Κουρουπλή, να ...τιμωρήσουν τον Δήμο Βόλου(!!!), το ΑΣΕΠ και την Αποκεντρωμένη!!!!!!!!!!!!!!!


ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ, ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ..."ΛΑΟΥ", ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΑΡΑ ΓΕ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ Α Ν Ε Ρ Γ Ο Σ ΕΛΛΗΝ ΕΡΓΑΤΗΣ;

(Μήν ψάχνετε αδίκως!
Η είδηση "Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Θ Η Κ Ε" απο προσώπου γής !!!)
"Ι.Κ."


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top