Μόσχα, 1η Ιούνη. Εθνική προτεραιότητα αποτελεί η υποστήριξη της Ρωσικής Κυβέρνησης δια στόματος του Προέδρου της χώρας Βλαδίμηρου Πούτιν στις μητέρες και τις πολύτεκνες οικογένειες της Ρωσίας, ούτως ώστε να προστατευτεί το βιοτικό επίπεδο των Ρωσικών οικογενειών στην σύγχρονη εποχή.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Πούτιν, το κυβερνητικό πρόγραμμα κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης , δίνει ιδιαίτερο βάρος, στα κίνητρα στις παροχές, στην υγεία και την παιδεία, με σκοπό να υποστηριχτεί η Ρωσική οικογένεια. Κατά τα τελευταία χρόνια στην Ρωσία υπάρχει μία φυσική αύξηση του πληθυσμού. Μόνο το 2015 γεννήθηκαν στην Ρωσία 1,5 εκατομμύριο παιδιά.

«Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι οικογένειες τεκνοποιούν όλο και περισσότερο και αποφασίζουν να αποκτήσουν πλέον των δύο και τριών παιδιών. Πέρυσι δόθηκαν περισσότερα από 1 εκατομμύριο πιστοποιητικά μητρότητας σε νέες μητέρες. Και ελπίζω ότι κάθε έτος θα υπάρχουν ακόμα περισσότερες μητέρες οι οποίες θα λάβουν αντάξια και τα κρατικά βραβεία μητρότητας» δήλωσε ο Πρόεδρος Πούτιν.

Επίσης τόνισε ότι η ανάπτυξη ενός κράτους στηρίζεται στην ηθική της οικογένεια και τον υγιή τρόπο ζωής!!!
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top