Περίπου 45.000 παιδιά κινδυνεύουν με… έξωση από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς στους οποίους πηγαίνουν καθημερινά λόγω έλλειψης πόρων. 
Την ίδια στιγμή, περίπου 2.000 σταθμοί (ιδιωτικοί και δημόσιοι) κινδυνεύουν με… λουκέτο ελέω οικονομικής κρίσης. 
Χιλιάδες γονείς έχουν λάβει επιστολές από τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς να πάνε τα παιδιά τους σε άλλον χώρο. Σύμφωνα με εργαζομένους και διοικήσεις των δομών αυτών, το πρόβλημα είναι διττό: Από τη μία πλευρά, τα κονδύλια που είχαν προβλεφθεί από το ΕΣΠΑ για τους ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς δεν δόθηκαν ποτέ και από την άλλη μεριά οι νεοψηφισθείσες ρυθμίσεις για το ωράριο των βρεφονηπιοκόμων τινάζουν στον αέρα τον σχεδιασμό όσον αφορά στη λειτουργία των δημοσίων. 
Ενδεικτικό της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, αποτελεί το γεγονός ότι χιλιάδες γονείς έχουν λάβει επιστολές από τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς να πάνε τα παιδιά τους σε άλλον χώρο, καθώς η «πολιτεία δεν είναι συνεπής στην καταβολή των οφειλομένων του προγράμματος ΕΣΠΑ “Δράση Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2015-2016”» 


Μετά από όλα αυτά που κάνει η κομμουνιστική κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου,υπάρχει έστω και ένας που να μην πιστεύει ότι θέλουν πάση θυσία να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με λαθρομετανάστες;...

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top