Η συγκυβέρνηση της καταστροφής, οι ηγέτες της πλάκας, οι συνέταιροι της κακιάς ώρας, ο Αλέξης και ο Πάνος, ο Τσίπρας και ο Καμμένος, οι επαγγελματίες κωλοτούμπες συνεχίζουν την πορεία τους προς τον γκρεμό έχοντας αιχμάλωτη μια ολόκληρη χώρα.
Με ύφος χιλίων καρδιναλίων και πρωτοφανή ικανότητα να λένε ψέματα που θα ζήλευε και ο Πινόκιο, επιμένουν σε αυτό που έκαναν προεκλογικά, πιστεύοντας προφανώς ότι απευθύνονται σε «μάο-μάο» ή έστω σε ηλιθίους.
Την ίδια ώρα που ο Τσίπρας και ο Καμμένος χαρίζουν τα ΜΕGAλα δάνεια που βύθισαν τη χώρα και έδωσαν το δικαίωμα σε όλους αυτούς τους τζάμπα μάγκες να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, στέλνουν ένα... τάγμα για να συλλάβει τον κακομοίρη τον καστανά επειδή... κλέβει το Κράτος.
Η απόλυτη ντροπή, η απόλυτη ξεφτίλα.
Την ίδια ώρα που 1 στους 3 μαθητές – ΕΠΙΣΗΜΩΣ - πεινάει, τα στελέχη της πιο μπασταρδεμένης συγκυβέρνησης όλων των εποχών, χορεύουν ζεϊμπεκιές.
Την ίδια ώρα που πετσοκόβουν το επίδομα θέρμανσης από τον μεροκοματιάρη, κάνουν πλάτες στο σάπιο σύστημα δίνοντας του όχι απλά παράταση ζωής αλλά την ίδια τη χώρα.
Το χειρότερο όλων; Αυτοί οι ίδιοι τύποι που έχουν στηθεί στα τέσσερα σε Έλληνες και Ξένους, το παίζουν και επαναστάτες, εξυγιαντές και Ρομπέν των Δασών.
Προκαλούν τον κόσμο ανοικτά, ποντάροντας στα κουτσά άλογα της... προπαγάνδας που βαφτίζεται ενημέρωση και σε κάποια κομματόσκυλα που πήγαν από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ και από τη ΝΔ στους ΑΝΕΛ.
Κάνετε λάθος. Και θα το καταλάβετε σύντομα... Το ποτάμι φουσκώνει και θα σας καταπιεί στο πέρασμα του. Όλους!


Πηγή:"
newsbomb.gr"
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top