Αιφνιδιασμός υπήρξε στους κόλπους της Δικαιοσύνης η ξαφνική παραίτηση της δραστήριας εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου που ασχολείτο με θέματα Διαφθοράς και είχε χειριστεί μεγάλες υποθέσεις όπως την υπόθεση Τσοχατζόπουλου , το σκάνδαλο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και από καιρό με την υπόθεση Λιακουνάκου.

Συγκεκριμένα:

Καθόλου ξαφνική για εκείνους που γνωρίζουν τα πράγματα και τις καταστάσεις στο χώρο της δικαιοσύνης δεν είναι η είδηση παραίτησης της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου στο Εφετείο Αθηνών. Σε αντίθεση με την παραπληροφόρηση και το «χαλασμένο τηλέφωνο» που θέλει δυναμική εισαγγελέα να παραιτείται α) Επειδή αργούσε να περαιώσει δικογραφίες! ή β) την έφαγαν τα συμφέροντα και τα διαπλεκόμενα η αλήθεια είναι άλλη: Η παραίτηση έχει να κάνει με καθαρά προσωπικούς λόγους.

Μάλιστα η συγκεκριμένη απόφαση φαίνεται να ήταν ειλημμένη εδώ και καιρό ενώ για την παραίτηση ήταν πλήρως ενημερωμένη η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς κ. Ράικου η οποία στήριξε και στηρίζει απόλυτα την εισαγγελική λειτουργό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Παπανδρέου χειρίστηκε βαρύτατα οικονομικά σκάνδαλα των τελευταίων ετών όπως και υποθέσεις των ύποπτων αθλητικών αγώνων του ελληνικού ποδοσφαίρου, των εξοπλιστικών του Άκη Τσοχατζόπουλου, της πυροσβεστικής και πολλών ακόμη.

Αρκετές φορές οι ενέργειες είχαν αποτελέσει την αιτία για να μπει στο «στόχαστρο» συγκεκριμένων αλλά και εκδοτικών συμφερόντων. Εφεξής θα υπηρετεί στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών.ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top