Το βιολί τους οι εγκάθετοι της Νέας Τάξης: «Δεν έχει να κάνει με το Ισλάμ» είπε πάλι ο ξερόλας Κάμερον.

Άνθρωποι σφάζονται κάθε ημέρα από τους οπαδούς του Μωάμεθ και καμιά γωνιά της γης δεν είναι ασφαλής. Η κόλαση της Συρίας και του Ιράκ εξαπλώνεται και στην Ευρώπη από «ενσωματωμένους» ή και γεννημένους στην Ευρώπη μουσουλμάνους, όπως ο πρόσφατος γεννημένος στη Γαλλία "ριζοσπαστικοποιημένος" μουσουλμάνος που αποκεφάλισε τον εργοδότη του.

Κάμερον : οι σημερινές επιθέσεις έγιναν «όχι στο όνομα του Ισλάμ. Το Ισλάμ είναι μια θρησκεία της ειρήνης».

Προσέξτε την παράκρουση των εγκάθετων: Τους ανθρώπους που αγαπάνε την πατρίδα τους και δεν θέλουν να την παραδώσουν στις ορδές των τριτοκοσμικών μεταναστών και λαθρομεταναστών τους ονομάζουν «ρατσιστές», «φασίστες» «νεοναζί» παρόλο, που οι ίδιοι συνεχώς το αρνούνται. Δεν τους λένε καν εθνικιστές, όταν εκείνοι ζητούν να αυτοπροσδιοριστούν έτσι. Όταν οι άλλοι σφάζουν στο όνομα του Ισλάμ και του Αλλάχ, και το δηλώνουν με κάθε υπερηφάνεια, τα ίδια αυτά άτομα τους λένε ότι κάνουν «λάθος» και ότι δεν το κάνουν στο όνομα του Ισλάμ και του Αλλάχ!Την ίδια ώρα έχει εξαπολυθεί λυσσαλέα επίθεση εναντίον ενός Γάλλου δημάρχου που σε μήνυμα του στο twitter τόλμησε να ζητήσει την πλήρη απαγόρευση του Ισλάμ και την απέλαση των μουσουλμάνων…

Ο Robert Chardon (φωτο), ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης στη νοτιοανατολική Γαλλία, ατιμάζεται συνεχώς από τα ΜΜΕ και δέχεται την οργή του «συντηρητικού» πολιτικού κόσμου, καθώς ο εν λόγω δήμαρχος προέρχεται από την Ένωση για ένα Λαϊκό Κίνημα, το κόμμα του Σαρκοζί.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top