Δε χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις. Τις στιγμές που γράφει ιστορία οι Ελληνες ποτέ δε χρειάζονταν, εξάλλου. Το δημοψήφισμα, τυπικά, ρωτάει αν λέμε ναι στην πρόταση των δανειστών να μας ισοπεδώσουν αλλά κυρίως να μας ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΝ ή λέμε όχι.
 Αλλά σε ακόμη πιο απλά ελληνικά, το ερώτημα που τίθεται είναι ένα: είσαι ΤΣΟΛΙΑΣ ή ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ:
Θες να έχεις να αποφασίζουν για σένα οι Τσίπρας, Καμμένοςπου είπαν όχι στα σοϊμπλάκια (αν και είχαν πρόταση ΚΑΛΥΤΕΡΗ από αυτή που είχε ο Σαμαράς) ή ο Σαμαράς με τον Θεοδωράκηπου κάνουν τα ΠΑΝΤΑ για να ολοκληρωθεί η μνημονιακή καταστροφή;
Θες για πρωθυπουργό αυτόν που σε ΡΩΤΑΕΙ να διαλέξεις αξιοπρέπεια ή θάνατο ή τους συστημικούς Σαμαράδες που πέρναγαν πριονοκορδέλα το μέλλον του παιδιού σου σε ένα άρθρο και με τη διαδικασία του... κατεπείγοντος;
Δημοκρατία έχουμε (πια) εδώ στην Ελλάδα. Εσύ είσαι που θα αποφασίσεις.
Αλλά επειδή γράφεται ιστορία τούτες τις μέρες, η ιστορία θα γράψει και τις κινήσεις τόσο του Σαμαρά όσο και του... μνημονιακού αριστερού του συστήματος Θεοδωράκη.
Θα γράψει για τις συναντήσεις που έκαναν. Για τις θέσεις που πήραν. Για το γεγονός ότι ξεκάθαρα πια δε δίνουν δεκάρα για την πατρίδα αλλά δίνουν τα πάντα για να περάσει της Λαγκάρντ και του Σόιμπλε.
Ε, δε θα περάσει. Τελειώσατε. Και εσείς οι γερμανοτσολιάδες και οι Γερμανοί οι ίδιοι. Τώρα μιλάει ο ΤΣΟΛΙΑΣ! Που την έχει βαριά... Την αίσθηση του πατριωτικού ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!
Το ΧΩΝΙ - μη χάσετε αυτήν την Κυριακή την εφημερίδα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ! Για κανέναν λόγο...

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top