Για να ακυρώσει τα βρόμικα σχέδια των Γερμανών σε βάρος της χώρας ο Αλέξης Τσίπρας, πρέπει να γυρίσει γρήγορα από τις Βρυξέλλες να πει όλη την αλήθεια στο λαό και να προκηρύξει εκλογές, που θα έχουν και δημοψηφισματικό χαρακτήρα και οι οποίες θα κρίνουν το μέλλον της Ελλάδας για τα επόμενα 100 χρόνια.
Το γερμανικό πραξικόπημα σε βάρος της εκλεγμένης κυβέρνησης περιλαμβάνει πολλά ακόμα επεισόδια, με βασικό μοχλό εκβιασμού το κλείσιμο των τραπεζών για να βγει ο κόσμος στους δρόμους και να έχουμε νέα Χούντα από τους εκλεκτούς της τρόικας εσωτερικού.
Οι ξένοι τοκογλύφοι αποφάσισαν να ρίξουν την Ελλάδα στον Καιάδα για να τρομοκρατήσουν τους λαούς της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας και όποιων άλλων χωρών ορθώνουν το ανάστημά τους απέναντι στη γερμανική κυριαρχία και τη σκληρή λιτότητα, χωρίς ίχνος ντροπής οι γκαουλάιτερ των τοκογλύφων για 5 ολόκληρες ώρες έπαιζαν θέατρο σε της Ελλάδας για να δικαιολογήσουν τις αποφάσεις που έχει λάβει στα σκοτεινά παρασκήνια το ιερατείο των Βρυξελλών.
Η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία και ο συναγερμός όλων των πατριωτικών δυνάμεων είναι η μόνη απάντηση στα βρόμικα σχέδια των αισχρών και ξεδιάντροπων τοκογλύφων.
Το πραξικόπημα που συντελέστηκε χθες το βράδυ στις Βρυξέλλες από το ΔΝΤ και τους Ευρωπαίους τοκογλύφους έχει στόχο τον Αλέξη Τσίπρα και τη νεοεκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση.
Οι λεγόμενοι εταίροι έστησαν συνωμοτική παγίδα στον Αλέξη Τσίπρα στην εναγώνια προσπάθειά τους να πριονίσουν τον ίδιο και να αποδομήσουν την κυβέρνησή του που διατάραξε τις ισορροπίες της γερμανικής ηγεμονίας στην Ευρώπη.
Το βρόμικο σχέδιο εκδηλώθηκε τόσο με τις προκλητικές απαιτήσεις της Κριστίν Λαγκάρντ όσο και με το προσχεδιασμένο ναυάγιο του Eurogroup. Υπερβαίνοντας κάθε όριο αθλιότητας οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης αντί να προσπαθήσουν να βρουν λύση στο ελληνικό πρόβλημα επιχείρησαν για μια ακόμα φορά να τρομοκρατήσουν την κυβέρνηση, το λαό και τη χώρα.
Το έργο που παίχτηκε με τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιόχαν Σόιμπλε έχει στόχο να προκαλέσει οικονομική ασφυξία στην Ελλάδα και τετελεσμένα γεγονότα τα οποία θα επαναφέρουν στο προσκήνιο τους δοσίλογους της τρόικας εσωτερικού.
Στην κατεύθυνση αυτή κινείται και η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά που ζητάει κυβέρνηση δήθεν εθνικής ενότητας χωρίς τη συμμετοχή του λαοπρόβλητου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα βρόμικο σχέδιο των ξένων τοκογλύφων και των ντόπιων δοσίλογων που έχει στόχο να ακυρώσει τη Δημοκρατία στην Ελλάδα.
Πρόκειται για ένα φασιστικό τερατούργημα το οποίο πρέπει να απαντηθεί άμεσα τόσο από την ελληνική κυβέρνηση όσο και από το λαό.
Το πραξικόπημα των ξένων τοκογλύφων πρόκειται να κλιμακωθεί τις επόμενες ημέρες με εκβιασμούς, απειλές και απόπειρα χειραγώγησης των πολιτικών εξελίξεων.
Γι΄ αυτό η απάντηση πρέπει να είναι άμεση, σκληρή και πατριωτική όπως αρμόζει σε ένα ελεύθερο κράτος και ένα λαό ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θέλει την ταπείνωση.
Τα νέα ληστρικά μέτρα που απαιτούν οι τοκογλύφοι δεν μπορούν να εφαρμοστούν από καμία κυβέρνηση γιατί θα οδηγήσουν την οικονομία στην καταστροφή και το λαό σε εξέγερση, με απρόβλεπτες συνέπειες που μπορεί να βάλουν φωτιά σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Πρόκειται για αυξημένες δόσεις της παλιάς συνταγής, που εφάρμοσε το ΔΝΤ και η οποία οδήγησε την οικονομία σε βαθειά ύφεση, έσπρωξε στην ανεργία εκατομμύρια εργαζόμενους και εξαθλίωσε μεγάλες κοινωνικές μάζες, πετσόκοψε τους μισθούς και τις συντάξεις και έβαλε λουκέτο σε εκατοντάδες χιλιάδες μαγαζιά, βιοτεχνίες και βιομηχανίες.
Η εμμονή του ΔΝΤ και των γραφειοκρατών των Βρυξελλών στην καταστροφική συνταγή εμπεριέχει ύποπτες σκοπιμότητες, αφού είναι γνωστές οι θέσεις των Γερακιών της Ευρώπης για τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Στόχος των ξένων τοκογλύφων είναι να εξευτελίσουν τον Αλέξη Τσίπρα και να φέρουν σε αντιπαράθεση την κυβέρνηση με τη μεγάλη κοινωνική βάση που την ανέδειξε σε πλειοψηφικό ρεύμα και την έφερε στην εξουσία.
Τα επιχειρήματα για δήθεν δημιουργία ανταγωνιστικής οικονομίας, που προβάλλουν για να περισώσουν τα προσχήματα είναι για γέλια και για κλάματα αφού τα αποτελέσματα της πενταετούς διακυβέρνησης από τους φωστήρες του ΔΝΤ και των Βρυξελλών είναι γνωστά και αποτυπώνονται με τη διάλυση της οικονομίας και την εξαθλίωση της κοινωνίας. Είναι πράγματα χειροπιαστά που τα βλέπουμε όλοι και τα πληρώνουμε.
Ακόμα και στην περίπτωση κατά την οποία θα υπεγράφετο συμφωνία με τους λεγόμενους εταίρους και θα ψηφιζόταν από τη Βουλή δεν έχει δυνατότητα να εφαρμοστεί. Είναι τόσο σκληρά τα μέτρα, που είναι αδύνατον να εφαρμοστούν.
Γιατί είναι έγκλημα, να καταδικάζεις έναν 65χρονο στην πείνα, βάζοντας όριο για συνταξιοδότηση τα 68 χρόνια όταν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ακόμα και νέοι άνθρωποι δεν μπορούν να βρουν δουλειά με ασφάλιση.
Οι Ευρωπαίοι εταίροι αν πραγματικά επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη θα πρέπει να λάβουν μέτρα που θα οδηγούν στην ανάπτυξη και θα ανταποκρίνονται στη σημερινή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην κοινωνία.
Απ΄ ότι φαίνεται κάποια ισχυρά λόμπι στην Ευρώπη δεν επιθυμούν την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.
Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντζι μιλώντας χθες στην ιταλική Βουλή και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια. Ο Ιταλός πρωθυπουργός πάρα πολύ θα ήθελε να καταστραφεί η Ελλάδα για να μονοπωλήσει τον τουρισμό στην περιοχή. Άλλη φορά, πριν ανοίξει το στόμα του ο κ. Ρέντζι θα πρέπει να μάθει τι έπαθε η χώρα του το ΄40 στα βουνά της Αλβανίας και αντί να φθάσουν οι κοκορόπτεροι στην Αθήνα, τους πετάξαμε στη θάλασσα! Οι αντοχές του ελληνικού λαού έχουν εξαντληθεί από καιρό.
Οι απειλές και οι εκβιασμοί που δέχεται για πέντε συνεχή χρόνια μαζί με το διασυρμό η χώρα μας, έχουν εξαγριώσει τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου και είναι ζήτημα χρόνου ο λαός να ξεσπάσει και να τα κάνει όλα γυαλιά - καρφιά.
Γι΄ αυτό θα πρέπει η κυβέρνηση αλλά και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα να ετοιμάζονται από τώρα για εναλλακτικές λύσεις, ακόμα κι αν υπογραφεί οποιαδήποτε συμφωνία, οι οποίες θα απελευθερώνουν το λαό και τη χώρα από την κατοχή των τοκογλύφων και θα οδηγήσουν τη χώρα σε νέα απάνεμα λιμάνια. Είναι καιρός να χαράξουμε μια νέα πορεία που θα οδηγεί στην εθνική ανεξαρτησία και την αυτοδύναμη ανάπτυξη, με δικό μας νόμισμα και δική μας εκλεγμένη κυβέρνηση που δεν θα λογοδοτεί καθημερινά στην αλητεία της διεθνούς τοκογλυφίας και δεν θα εξευτελίζεται από τον κάθε άσχετο χαμηλόβαθμο υπάλληλο της Κομισιόν ή του ΔΝΤ.
Τα πέντε χρόνια που παριστάναμε τους ραγιάδες και δεχόμασταν αδιαμαρτύρητα τις προσβολές και τις ταπεινώσεις δεν κερδίσαμε απολύτως τίποτα.
Αντίθετα ο κόσμος έχασε τις δουλειές του και τις περιουσίες του τη χαρά και το χαμόγελό του για να επανέλθουν τώρα οι ξένοι τοκογλύφοι να του ζητάνε και τα ρέστα, με αντάλλαγμα μια εξάμηνη παράταξη του καταστροφικού προγράμματος, στην καλλίτερη περίπτωση.
Ακόμα και να δεχθούμε τα νέα επαχθή μέτρα φτώχειας και δυστυχίας, σε έξι μήνες θα μας ζητάνε νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων και εκποίηση ό,τι απέμεινε από τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία για να υπογράψουν το νέο «πρόγραμμα».
Γι΄ αυτό ως εδώ. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και το πολιτικό σύστημα να ετοιμαστεί για τη μεγάλη απόφαση που φαίνεται πλέον να είναι μονόδρομος και στην οποίαν πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί ενωμένοι οι Έλληνες!
ΠΗΓΗ: Kontra news
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top