Το ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι ICTV, εβραικών συμφερόντων δημοσίευσε πριν από κάποιες μέρες μια εικόνα που έγινε σύμβολο του ουκρανικού σύγχρονου φασισμού. Μια Ουκρανή κόβει σε κομματάκια τους Ρώσους και τους τοποθετεί σε πακέτα για να αποσταλούν στη Ρωσία.

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού και της εταιρείας ΜΜΕ Star Light Media Group (το μεγαλύτερο δίκτυο με 6 τηλεοπτικούς σταθμούς) είναι ο ολιγάρχης Εβραίος γεννημένος στο Κίεβο το 1960, Victor Pinchuk,. Το 2006 μαζί με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ γύρισαν το ντοκιμαντέρ Spell your name, για το Ολοκαύτωμα στην Ουκρανία. Προκαλεί εύλογα ερωτήματα το γεγονός για το πώς μπορεί ένας άνθρωπος του οποίου ο λαός εξολοθρεύθηκε στα ναζιστικά στρατόπεδα , κάνει τέτοια έκκληση για σφαγιασμό;
Το κανάλι του ICTV καλύπτει μια μεγάλη περιοχή της Ουκρανίας, με πρόσβαση από το 56,6% του ουκρανικού πληθυσμού . Οι δημοσιογράφοι του αποκαλούν τρομοκράτες τους Νεορώσους του Ντονμπάς και συνεχόμενα εμποτίζουν το κοινό με βίντεο από μάχες του ουκρανικού στρατού όπου οι Ουκρανοί επιδίδονται σε ιδιαίτερα σκληρές πράξεις.
(novorossia today news)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top