Παραιτήθηκαν όλοι οι συνήγοροι στην υπόθεση της Proton Bank !!!

Εμπλοκή σημειώθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης για τα επισφαλή δανεια της Proton Bank την περίοδο που επικεφαλής ήταν ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Όλοι οι συνήγοροι υπεράσπισης παραιτήθηκαν επικαλούμενοι απόφαση της Ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, με βάση την οποία μετά τη δεύτερη διακοπή της ποινικής δίκης, είναι υποχρεωμένοι να απέχουν από τα καθήκοντα τους, εκτός και αν υφίσταται κίνδυνος παραγραφής του αδικήματος. 
Όπως επεσήμαναν οι συνήγοροι εφόσον παραβούν την οδηγία του ΔΣΑ , απειλούνται ακόμη και με αφαίρεση της επαγγελματικής άδειας τους για δυο μήνες.

Το δικαστήριο αναμένετα να προβεί στον αυτεπάγγελτο διορισμό συνηγόρων. Ωστόσο και αυτό δεν ειναι σιγουρο οτι θα διασφαλίσει την εκδίκαση της υπόθεσης καθώς δεν αποκλείεται και εκείνοι να δηλώσουν κώλυμα λόγω της απόφασης του ΔΣΑ. 
Ακόμη όμως και αν τελικώς αποδεχθούν το διορισμό τους, το πιθανότερο είναι οτι η εκδίκαση θα διακοπεί προκειμένου οι νεοδιορισθέντες να ενημερωθούν επί της ογκωδέστατης δικογραφίας.

Αξίζει να σημειωθεί παντως οτι πρό της παραίτησής τους οι συνήγοροι υπεράσπισης των συνολικά 43 κατηγορουμένων ειχαν ζητήσει ούτως ή αλλως την αναβολή της δίκης επικαλούμενοι φόρτο εργασίας καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικές δικες στις οποίες συμμετέχουν.

ΠΗΓΗ
http://www.crashonline.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%85/


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top