ΚΥΣΠΕ
Οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με εκτιμήσεις των αιρετών, αναμένεται να ανακοινωθούν τέλος Μαϊου ή το πολύ αρχές Ιουνίου. Εν τω μεταξύ στην alfavita.gr, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια, αναρτήσαμε τη φετινή σελίδα για τις αμοιβαίες μεταθέσεις των εκπαιδευτικών. Θα πάτε ΕΔΩ και θα ακολουθήσετε τις οδηγίες
Είναι πολύ εύκολο να βάλετε τα στοιχεία σας, σε ποιο σχολείο / περιοχή έχετε την οργανική σας και σε ποια περιοχή θέλετε να πάρετε την αμοιβαία μετάθεση, στη δεξιά πλευρά της σελίδας υπάρχει κουμπί "εκδηλώστε ενδιαφέρον" θα το πατάτε αν θέλετε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ή αν είσαστε αυτός που έχει αναρτήσει την αγγελία θα το πατάτε για να δείτε ποιος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Μην ξεχάσετε ποιο κωδικό έχετε βάλει γιατί δεν έχουμε τη δυνατότητα επαναφοράς του.
Διαβάστε πιο κάτω την ανακοίνωση του αιρετού Βασίλη Παληγιάννη για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τις αμοιβαίες μεταθέσεις

Παληγιάννης Βασίλειος
Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε.
Τηλ. 6974750409
Fax: 2103442287
Αθήνα, 22/04/2015
Αμοιβαίες Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών
Με αφορμή ερωτήματα συναδέλφων σχετικά με τη διαδικασία των αμοιβαίων μεταθέσεων 2015, και παρ’ ότι πιστεύω ότι η εγκύκλιος είναι σαφής, επισημαίνω τα εξής. Σύμφωνα με τα ΠΔ50/1996 και ΠΔ100/1997:
  • Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί για αμοιβαία μετάθεση υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέσα σε δεκαπέντε (15) ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.
  • Δικαίωμα αίτησης αμοιβαίας μετάθεσης έχουν οι εκπαιδευτικοί που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
α) Να ανήκουν στον ίδιο κλάδο και να έχουν την ίδια ειδικότητα.
β) Να μην έχουν συμπληρώσει 25ετή πραγματική υπηρεσία μέχρι 31/9/2014.
γ) Να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον δύο χρόνια υπηρεσίας μέχρι 31/9/2014 από τον διορισμό τους.
δ) Να έχουν υπηρετήσει ένα χρόνο στην οργανική τους θέση.
Δικαίωμα αίτησης αμοιβαίας μετάθεσης θα έχουν και οι εκπαιδευτικοί που έχουν υποβάλλει αίτηση κανονικής μετάθεσης και δεν θα ικανοποιηθεί.
  • Δεν δικαιούνται αμοιβαίας μετάθεσης: α) οι χαρακτηριζόμενοι ως υπεράριθμοι και β) όσοι δεν υπηρετούν οργανικά σε σχολική μονάδα, αφού οι αμοιβαίες μεταθέσεις πραγματοποιούνται από σχολείο σε σχολείο.
Σε ό,τι αφορά το χρόνο ολοκλήρωσης της διαδικασίας των κανονικών μεταθέσεων δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
Πάντα στη διάθεσή σας
 Παληγιάννης Βασίλειος
πηγη: alfavita.gr

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top