Χθες:
Δείτε κατωτέρω τον όχι κλόουν γνωστό Λοβέρδο, να φωνασκεί θρασύτατα για να μην αφήσει τον υπουργό να μιλήσει για λίγα λεπτά. Αυτό το ΠΑΣΟΚ της «εξυπνάδας» και της ψευτομαγγιάς, που προκαλεί εμέτους, τελείωσε.

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (Λοβέρδος 1)

https://www.youtube.com/watch?t=62&v=me0Q64bqj_w

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (Λοβέρδος 2)

https://www.youtube.com/watch?v=KyVjikyCNIs

Σήμερα:

Λοβέρδος ο θρασύτατος υβριστής ο όχι»Κλόουν», ο Χατζηδάκης ο Κωστής μας, η Μισελ η ήρων και εξυπνούλα, και σύμπασες οι λοιπές μνημονιακές Ποτομήσιες γερμανικές δυνάμεις, ερωτούν:

Αφού η κυβέρνηση «δεν μπορεί» άλλο γιατί δεν τα υπογράφει όλα για να τελειώνουνμε (ουσιαστικά και τελικά βέβαια). Δηλαδή γιατί δεν υπογράφει:

1. 4,5% πρωτογενές και δολοφονία με αυτό του Ελληνισμού

2. Μειώσεις συντάξεων.

3. Μειώσεις μισθών

4. Εξοντωντική φορολογία

5. Εργασιακά, απολύσεις κτλ

6. Ξεπουλήματα δηλαδή «επενδύσεις»

7. ΦΠΑ

8. Και Κύριος οίδε τι άλλα.

Δηλαδή γιατί δεν υπογράφει λένε, την οριστική καταδίκη της Ελλάδας χωρίς καμμία προοπτική βαθμιαίας ανάκαμψης; Ερωτούν τα έξυπνα νεοταξικά γερμανικά παιδάκια, τα κόμματα των οποίων κατέστρεψαν την Ελλάδα.

Και η εξυπνούλα Μισέλ, η μαντάμ, όλο σαμαρικό θράσος: «Έμείς θέλαμε να μειωθούν οι συντάξεις;;»

Υπενθυμίζω ότι τις μείωσαν κατά 66% και ότι περίσσευσε το φορολογούσαν άγρια. Και το μηδενικό έλλειμμα στα ταμεία, χωρίς πρόβλεψη άλλων εσόδων ως αυτά που σχεδιάζει η κυβέρνηση, και με τα πρωτογενή τους των “success story”, προέβλεπε σταδιακό «μηδενισμό» τους Σαμαρική «συμπαθέστατη» μαδαμούλα.

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top