Συναντήσεις Ν. Νικολόπουλου με Στ. Κοντονή και Ι. Συναδινό

Για όλα τα ζητήματα αρμοδιότητάς τους, τα σχετιζόμενα με την Αχαΐα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ο Νίκος Νικολόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Ιούλιο Συναδινό.

Σε διαδοχικές συναντήσεις που είχε με τους δύο κυβερνητικούς παράγοντες, ο Βουλευτής Αχαΐας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, επιβεβαίωσε την πρόθεσή τους, πολύ σύντομα να βρεθούν στην πόλη και να συνεργαστούν με τον δήμο και όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να επιλυθούν τα πολύ σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με την έλλειψη ή και συντήρηση αθλητικών υποδομών, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των αθλητικών σωματείων της περιοχής.

Κατά τις συναντήσεις, ο κ. Νικολόπουλος χαρακτήρισε ως ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, την ανάπλαση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο παλαιό κολυμβητήριο της Αγυιάς, σημειώνοντας ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη να βρεθεί τρόπος ώστε να «αναστηθεί» το παλαιό κολυμβητήριο και να πλαισιωθεί από εγκαταστάσεις αθλητισμού και αναψυχής στον περιβάλλοντα χώρο, ώστε η νεολαία και οι πολίτες της Πάτρας να αποκτήσουν έναν ζωτικό χώρο, πολύ κοντά στο αστικό κέντρο και στην είσοδο της πόλεως που ταυτόχρονα θα αποτελεί και πόλο έλξης επισκεπτών.

Επίσης, συζητήθηκαν τα πολλαπλά προβλήματα του ΠΕΑΚ και των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών γηπέδων της περιοχής, οι δυνατότητες διοργάνωσης σημαντικών αθλητικών γεγονότων που θα «ζωντανέψουν» τις αθλητικές εγκαταστάσεις και παράλληλα θα προσφέρουν δυνατότητες εξωστρέφειας στην περιοχή, κ.α.

Ο κ. Νικολόπουλος μετά τις συναντήσεις εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως βρήκε «ευήκοα ώτα» στους δύο κυβερνητικούς παράγοντες και υπογράμμισε: «Ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Πιστεύω ότι η επίσκεψη των κ.κ. Κοντονή και Συναδινού στην Πάτρα θα είναι ουσιαστικές και κυρίως, θα αποδώσουν ουσιαστικό και σημαντικό αποτέλεσμα. Μπορεί να μην ζούμε σε εποχές παχέων αγελάδων, αλλά είμαι βέβαιος πως υπάρχουν τρόποι να γίνουν πολλά. Αρκεί να υπάρχει διάθεση για δουλειά και συνεργασία…».
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top