Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς πολλών γραβατοφόρων παπαγάλων το βίντεο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα με την ΙΣΙΣ και τις εκτελέσεις των 30 ανδρών από την Αιθιοπία πρέπει να είναι αληθινό...

Αλλά επειδή η μάζα είναι συντονισμένη με τις αλητείες των επαγγελματιών υπνωτιστών θα ήθελα πολύ να προσέξετε για μια ακόμα φορά αυτές τις εικόνες! Έχετε ξαναδεί δίμετρους Τσιχαντιστες? Έχετε ξαναδεί πεινασμένους τρομοκράτες μεγαλωμένους στην έρημο της Αραβίας;; Εδώ λοιπόν ένα από τα αποδεικτικά στοιχεία από τις τόσες απάτες εγκλήματος της Δύσης. Οι εντολοδόχοι εγκληματίες είναι οι ίδιοι που μας ονομάζουν απατεώνες… τεμπέληδες…αχάριστους και διεφθαρμένους!!!

Εδώ απολαύστε τα αφόρετα ρούχα των “πολεμιστών” της ΙΣΙΣ! Οι “ισλαμιστές” εκτός από την καλοπέραση στα στρατόπεδα της Δύσης ξέχασαν να αλλάξουν τα ρούχα τους κατά την παράσταση…. τα όπλα μόλις τα έβγαλαν από τα κουτιά τους… οι μάσκες μόλις έφτασαν στα ράφια τους καινούργιες και αχρησιμοποίητες!

Για άλλη μια φορά, βλέπουμε τον κινηματογραφημένο τρόμο που έχει παραχθεί για να επιδράσει στα εγκεφαλικά κύτταρα επαναπρογραμματίζοντας την συνείδηση των σοκαρισμένων προβάτων… Ναι ο σοκαρισμένος είναι εύκολος στην διαχείριση του.

Ρε…τον ραστα με τα κοτσιδάκια να μην ξεχάσω… τον “Αιθιοπα χριστιανό” με κατεβασμένο το κεφάλι τον είδατε;;; λέτε να τον έχουν πληρώσει;;; Το κανάλι το είδατε; Λέγετε ΣΙΤΕ… γιατί έχουν πάντα τα νέα βίντεο των τρομοκρατών στην κατοχή τους; Λέτε να συνεργάζονται;

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top