Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Φώτης Κουβέλης τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος εχθές είπε πως πριν προτείνει το Σταύρο Δήμα, είχε προτείνει στον επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά «Δεν είναι αληθές, δεν είναι ακριβές».  
Ο κ. Κουβέλης είπε πως τα σενάρια για να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας τα διάβασε στις 30 Αυγούστου στην εφημερίδα «Καθημερινή».
«Εγώ δεν είχα καμία επαφή» είπε και θύμισε πως τον Οκτώβριο το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ αποφάσισε να μην στηρίξει κανένα υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Ήταν πολιτική απόφαση προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τις εκλογές» είπε ο κ. Κουβέλης και πρόσθεσε: «Σας βεβαιώνω, δεν σηκώθηκε ποτέ κανένα τηλέφωνο,αλλά και εάν γινόταν δεν θα δεχόμουν».
Ο κ. Κουβέλης επέμεινε πως ούτε ο κ. Σαμαράς, ούτε και ο κ. Βενιζέλος τον προσέγγισαν για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ όσον αφορά στον κ. Σταμάτη, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά ήταν αυτός που μετέφερε το μήνυμα – πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας, είπε πως πράγματι συναντήθηκαν στο πλαίσιο της προσωπικής τους γνωριμίας, αλλά ποτέ δεν ετέθη αυτό το θέμα.
Η δήλωση που έκανε το βράδυ της Τετάρτης στο Mega ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ότι είχε προτείνει στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκάλεσε αίσθηση.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top