Τι δεν είπε… ο Πρωθυπουργός όταν δήλωσε «ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ» μετά το τέλος της χθεσινής κρίσιμης σύσκεψης πίσω από τις κλειστές πόρτες της Κατεχάκη παρουσία στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ., στελεχών της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής…

Αντικειμενικά ο Έλληνας Πρωθυπουργός αποτελεί το «μαύρο πρόβατο» του παγκόσμιου κερδοσκοπικού κατεστημένου – όπως είχε συμβεί την δεκαετία του ’60 με τον Τζον Κένεντι, τον οποίο και δολοφόνησαν.
Η δημοφιλία και επιρροή του Αλέξη Τσίπρα στο παγκόσμιο πολιτικό γίγνεσθαι, παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται από τα διεθνή ΜΜΕ, που στηρίζουν το οικοδόμημα της Παγκοσμιοποίησης, αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Ένας νέος άνθρωπος που εναντιώνεται με θάρρος και θράσος – αν θέλετε – στην δικτατορία των αγορών, που μιλάει για κοινωνική δικαιοσύνη, παγκόσμια ειρήνη και πάνω από όλα επαναφέρει στην ατζέντα της παγκόσμιας πολιτικής, τις εθνικές ιδιαιτερότητες.
Τις παραπάνω έννοιες, η «σαλαμοποίηση» της Παγκοσμιοποίησης τις έχει τσουβαλιάσει εδώ και χρόνια. Οι αγορές είναι ποιο ισχυρές από τα κράτη, οι πολιτικοί έχουν καταντήσει μαριονέτες των οικονομικών συμφερόντων και έρχεται ένας 40αρης Τσίπρας το 2015, ο οποίος δεν αποτελεί γόνο της κληρονομικής δημοκρατίας, να εισαγάγει «κακά δαιμόνια» όπως ο Κένεντι στις αρχές της δεκαετίας του ’60, όταν και αντιτάχθηκε στις βουλές του τότε αμερικανικού κατεστημένου.
Η εφημερίδα «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» ουδέποτε υπήρξε υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα και πρέπει να καταγραφεί προς λήψη κάθε παρεξήγησης. Η πληροφορία που κατέφθασε από «πηγή» της ΕΥΠ, όπως και οι προηγούμενες αποκαλύψεις για τους λαθρομετανάστες με τα πανάκριβα κινητά, τους παρακρατικούς που έχουν εισχωρήσει μέσα στους μπαχαλάκηδες και το μακελειό που ετοίμαζαν ξένοι πράκτορες στο ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως και από επίσημες δηλώσεις μελών της κυβέρνησης, αλλά και από δημοσιεύσεις άλλων ΜΜΕ…

ΠΗΓΗ:"εφημερίδα Ακρόπολη"
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top