Δεν υπάρχει έξοδος από το ευρώ !!!Οι απειλές του GREXIT είναι η μεγαλύτερη επικοινωνιακή απάτη των δανειστών, για να κρατάνε σε ομηρία Πολίτες και Κυβερνήσεις !!!

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ !!!ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ & ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ !!!

Το ενιαίο νόμισμα είναι ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ και ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ (Άρθρο 140, παρ. 3, Συνθήκη Λισαβώνας) !!!
Αυτός είναι ο εφιάλτης Δανειστών & Βερολίνου !!!
Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να αυτοκτονήσουμε !!!

Ντράγκι: Δεν προβλέπεται Grexit από τις Συνθήκες !!!
Η αποχώρηση ενός κράτους μέλους από την Ευρωζώνη δεν προβλέπεται στις Συνθήκες επανέλαβε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή τουΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου.

Ερωτηθείς από τον κ. Χρυσόγονο αν η συμμετοχή ενός κράτους – μέλους στην Ευρωζώνη είναι αμετάκλητη, καθώς και αν η ΕΚΤ θα χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεση της για την αποφυγή ενός αντίθετου σεναρίου, ο κ. Ντράγκι επεσήμανε ότι αμετάκλητος χαρακτήρας του ευρώ είναι μέρος της αρχιτεκτονικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την εποχή της Συνθήκης του Μάαστριχτ.

Ο πρόεδρος της ΕΚΤ επανέλαβε ότι οι Συνθήκες δεν προβλέπουν αποχώρηση κανενός κράτους – μέλους, ενώ πρόσθεσε ότι η επιτυχία της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης (ΟΝΕ) εξαρτάται από την πλήρη συμμόρφωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών - μελών της Ευρωζώνης με όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις σε ότι αφορά τις επιδιωκόμενες οικονομικές πολιτικές.
«Η ΕΚΤ έχει λάβει εντολή από τη Συνθήκη για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να διατηρεί σταθερές τις τιμές, και λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για να εξασφαλίσει ότι η εντολή αυτή εκπληρώνεται», πρόσθεσε ο κ. Ντράγκι.

Κλείνοντας, σημείωσε ότι το διευρυμένο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων είναι ένα από τα μέτρα αυτά, τα οποία θα παρέχουν την απαραίτητη υποστήριξη για την ανάκαμψη της ζώνης του ευρώ και θα επαναφέρουν το ποσοστό του πληθωρισμού μεσοπρόθεσμα σε επίπεδα που είναι κάτω, αλλά πλησίον του 2%.


ΠΗΓΗ
http://www.naftemporiki.gr/finance/story/943116

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top