Η Σουηδή υπουργός εξωτερικών Margot Wallström του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και στο παρελθόν υπηρέτησε ως Ευρωπαίος Επίτροπος για το Περιβάλλον 1999-2004 και ως διπλωμάτης στην επικοινωνιακή στρατηγική από το 2004 έως το 2009.

ISIS
Ήταν επίσης η πρώτη από τις πέντε αντιπροέδρους της 27-μελούς Επιτροπής «Barroso Ευρωπαίος» και και εργάστηκε ως Ειδικός Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ (SRSG) για τη σεξουαλική βία σε περιοχές συγκρούσεων.
Ειναι από τους Φεντεραλιστές Υπουργούς, οπως τους Εγχώριους Σαμαρά και Παπανδρέου που έχουν ως προτεραιότητα τις Αγορές αντί των λαών.
Η εν λόγω λοιπόν Σουηδή ΥΠΕΞ θεωρεί την λέξη «γενοκτονία» υπερβολική για τις φρικαλεότητες του ISIS !
Η Margot Wallström είναι μάλιστα η ίδια γυναίκα που γέλασε στην είδηση της αυξήσης των βιασμών στη Σουηδία από ακραίους Ισλαμιστές ! Η Σουηδία μια από τους πρώτες χώρες σε βιασμούς αναλογικά στον κόσμο !
Πριν από τη μουσουλμανική μετανάστευση η Σουηδία είχε όχι μόνο το χαμηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας στον κόσμο, αλλά και τα χαμηλότερα περιστατικά βιασμού ανά κάτοικο.
Στην πραγματικότητα, το ποσοστό εγκληματικότητας και ο βιασμός ήταν τόσο χαμηλή, ώστε άλλες χώρες ήθελαν να καταλάβoυν ποιο είναι το σουηδικό «μυστικό» !
Τώρα με το άνοιγμα των συνόρων και στον ισλαμικό κόσμο , τα πάντα έχουν αλλάξει και στη Σουηδία αυξήθηκαν οι εμπρησμοί, οι ληστείες, οι επιθέσεις και οι βιασμοί σε καθημερινή βάση. Και σχεδόν όλοι τους είναι από μουσουλμάνους και άλλους περιθωριοποιημένους ανθρώπους.
netakias
hellasforce.com
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top