Την ώρα που η Δύση πολεμά δήθεν τους τζιχαντιστές, η ISIS, ξεπερνώντας κάθε όριο νοσηρής φαντασίας, πουλάει βρέφη ενός έτους ως σκλάβες του σεξ…Η τιμή τους; 172 δολάρια!
Οι τζιχαντιστές διαπίστωσαν ότι το ενδιαφέρον του «αγοραστικού κοινού» ήταν μεγάλο και έτσι διαμόρφωσαν νέο «τιμοκατάλογο» με αυξημένες τιμές για το απάνθρωπο εμπόριο γυναικών, κοριτσιών και βρεφών…

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα βρωμερά κτήνη, η αύξηση στις τιμές γίνεται για την ενίσχυση του έργου τους…και όποιος δεν συμμορφώνεται με τον νέο τιμοκατάλογο θα εκτελείται.
Εξυπακούεται ότι όλα τα θύματα είναι είτε Γεζίντι, είτε Χριστιανές, καθώς η ικανοποίηση των αρρωστημένων ενστίκτων τους σε «άπιστες» δεν θεωρείται έγκλημα.


«Τιμοκατάλογος-Πώληση Λείας
Πληροφορηθήκαμε ότι παρατηρείται μείωση των τιμών στο εμπόριο των γυναικών, γεγονός που επηρεάζει την κάλυψη των αναγκών του Ισλαμικού Κράτους και τη χρηματοδότηση των Μουτζαχεντίν.
Ως εκ τούτου, το υπουργείο Εμπορίου αποφάσισε να ορίσει σταθερές τιμές για την πώληση των γυναικών. Όλοι όσοι συμμετέχουν στο εμπόριο θα πρέπει να συμμορφωθούν. Όποιος δεν ακολουθήσει τους κανόνες θα εκτελείται.
ΤΙΜΗ (σε δηνάρια) ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
50.000 Γεζίντι/Χριστιανές ηλικίας 40-50
75.000 Γεζίντι/Χριστιανές ηλικίας 30-40
100.000 Γεζίντι/Χριστιανές ηλικίας 20-30
150.000 Γεζίντι/Χριστιανές ηλικίας 10-20
200.000 Γεζίντι/Χριστιανές ηλικίας 1-9
Ο καθένας μπορεί να αγοράζει μέχρι τρεις σκλάβες του σεξ. Εξαιρούνται οι αγοραστές από την Τουρκία, τη Συρία και τις χώρες του Κόλπου».
Σημειώνεται ότι 100.000 δηνάρια αντιστοιχούν σε 172 δολάρια…
hellasforce.com
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top