Το αλβανικό δημοσίευμα: Σέρβος βουλευτής: Η Σερβία και η Ελλάδα έχουν έναν εχθρό: την Αλβανία

Νοέμβριος 3, 2014.
«Το περιστατικό του Βελιγραδίου, έδειξε για άλλη μια φορά το μέγεθος της αλβανοφοβίας στην περιοχή. Σέρβος βουλευτής το προχώρησε πιο πολύ, έτσι που, δήλωσε ότι η Σερβία και η Ελλάδα έχουν έναν κοινό εχθρό που είναι η Αλβανία», γράφει η αλβανική εφημερίδα Λάιμ.

Ο βουλευτής από το Κόμμα της Ενωμένης Σερβίας, Ντράγκαν Μάρκοβιτς, κατά τη διάρκεια συνάντησης στη Γιαγκόντινα, στην οποία συμμετείχαν Έλληνες επιχειρηματίες και πολιτικοί δήλωσε:
«Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχουμε μόνο απειλές. Δεν θέλω να πάω πίσω στα χρόνια, αλλά απλά θέλω να σας υπενθυμίσω το τελευταίο συμβάν στον αγώνα ποδοσφαίρου Σερβία-Αλβανία, όπου οι Αλβανοί ανάρτησαν τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας», δήλωσε ο Σέρβος βουλευτής, γνωστός και ως "Palma", σημειώνει το δημοσίευμα.
«Πιστεύουν ότι εδάφη τους βρίσκονται υπό κατοχή, από την Ελλάδα, τα Σκόπια, το Μαυροβούνιο και τη Σερβία. Είμαστε, πράγματι, απογοητευμένοι που η Ευρώπη δεν ανταποκρίνεται. Αν το ίδιο πράγμα συνέβαινε στην Ισπανία ή την Ιταλία, θα θεωρούνταν τρομοκρατική πράξη. Αλλά, με ότι συνέβη με τη Σερβία το αποκάλεσαν ΄πρόκληση’.
Καλούμε τις ΗΠΑ να ανοίξουν τα μάτια τους και να το καθορίσουν ως τρομοκρατία, αυτό που συνέβη στη Σερβία», κατέληξε ο βουλευτής, σύμφωνα με την Λάιμ.
πηγή echedoros-a.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top