Η Ελλάδα καίγεται (οικονομία- εθνικά θέματα) και οι... βουλευτές χτενίζονται. Οι Τούρκοι έφτασαν στην Τζια και ομάδα βουλευτών της ΝΔ στο καφενείο της Βουλής μαδούσαν τη μαργαρίτα και έψαχναν να βρουν αν βγαίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας ή όχι.

Σήμερα στο καφενείο της Βουλής - δύο μέρες μετά την δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι υπάρχουν ήδη 172 βουλευτές- οι Πατέρες του Έθνους , όπως γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα ΝΕΑ Ταμήλος, Τζαβάρας, Κοντογεώργος, Κουτσογιαννακόπουλος, Κουτσούμπας, Τζαμτζής, Βογιατζής, Πατσαρά και Μακρή ρωτούσαν την Ντόρα ποιοι είναι 172 και τι πρέπει να γίνει για να συμπληρωθεί ο μαγικός αριθμός 180 για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας.

Να τρέξετε και να μιλήσετε με όποιους πρέπει για να μαζευτούν και οι υπόλοιποι», τους απάντησε χαμογελώντας η κα Μπακογιάννη. Πάντως, όπως έλεγαν στο iefimerida βουλευτές που ήταν στο τραπέζι της συζήτησης, η κ. Μπακογιάννη εκτιμά πως αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να εκλεγεί Πρόεδρος είναι 50-50, όμως πιστεύει ότι μέχρι τον Μάρτιο μπορεί να συμβούν γεγονότα που θα ανατρέψουν υπέρ της κυβέρνησης τους συσχετισμούς.Oι Πατέρες και οι Μητέρες του Έθνους μαδώντας τη μαργαρίτα ασχολιόντουσαν επί ώρες αν θα κατορθώσει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να εκλέξουν πρόεδρο της Δημοκρατίας. Απ' ότι μας είπε ωτακουστής ούτε μία φορά δεν ακούστηκαν οι βουλευτές να προβληματίζονται για τον νέο μνημόνιο που έρχεται και για την Τουρκία που τις τελευταίες μέρες μας κάνει καθημερινά καψόνια.

Τα καλά και συμφέροντα...


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top