Με απαγόρευση εισόδου των συντελεστών της εκπομπής «Στη Μαύρη Λίστα» και του καλεσμένου της βουλευτή, η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Kontra προέβη απόγευμα της Τετάρτης σε μία πρωτοφανή ενέργεια λογοκρισίας, κόβοντας την εκπομπή, πριν μεταδοθεί!

Το περιστατικό συνέβη στις 6:30 μ.μ. της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου, όταν ο Νίκος Μανεσιώτης, ο Κώστας Ψωμιάδης και οι σχολιαστές Κυριάκος Τόμπρας και Κώστας Νιζάμης προσήλθαν κανονικά στον τηλεοπτικό σταθμό για την εκπομπή. Μαζί τους ήταν και ο καλεσμένος της εκπομπής βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος επίσης παρέμεινε στην είσοδο του σταθμού.

Ο φύλακας της εισόδου του Kontra δήλωσε στους παρισταμένους ότι η διεύθυνση του σταθμού απαγόρευσε την είσοδο στους συντελεστές της εκπομπής. Σε απαίτηση των συντελεστών να προσέλθει εκπρόσωπος της διοίκησης για να ανακοινώσει επίσημα την απόφασή της, εμφανίστηκε η κα Κατερίνα Βλαχοπούλου, συνοδεία κι άλλων εργαζομένων στο κανάλι, επαναλαμβάνοντας την απόφαση της διοίκησης.

Ο νομικός σύμβουλος των συντελεστών της εκπομπής Λεωνίδας Στάμος παρουσίασε τη σύμβαση, που έχει υπογραφεί, χωρίς να υπάρξει αλλαγή στάσης της διοίκησης και στη συνέχεις κλήθηκε περιπολικό της αστυνομίας για να καταγράψει το συμβάν.

Παρουσία αστυνομικού, η κα Βλαχοπούλου εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτρια της εφημερίδας Kontra News και στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, δηλώνοντας ότι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του καναλιού είναι ο κ. Τσιρογιάννης, ο οποίος έδωσε την εντολή απαγόρευσης εισόδου και μη μετάδοσης της εκπομπής.

Η εκπομπή «Στη Μαύρη Λίστα» μετά από την πρώτη μετάδοσή της την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου φαίνεται πως ενόχλησε πολλούς, και κυρίως εκείνους που θεωρούν ότι έχουν την… αποκλειστικότητα να εμφανίζονται ως εκπρόσωποι των αντιμνημονιακών δυνάμεων!

Σε κάθε περίπτωση, η εξέλιξη αυτή ισοδυναμεί με κόψιμο της εκπομπής και με λογοκρισία, για την οποία, η διοίκηση του σταθμού δεν απάντησε…

Προς το παρόν καταγράφουμε τις εξελίξεις. Σύντομα περισσότερες αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της απαγόρευσης μετάδοσης της εκπομπής «Στη Μαύρη Λίστα»…

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του διεισδυτικού και αποκαλυπτικού ρεπορτάζ, όπως το γνωρίζουν εδώ και 8 χρόνια όσοι εμπιστεύονται την ενημέρωσή τους στην ιστοσελίδα και το web radio της www.fmvoice.gr, και όπως το γνωρίζουν εδώ και 7 μήνες οι αναγνώστες της εφημερίδας Finance & Markets Voice.

Την εκπομπή παρουσιάζουν ο Νίκος Μανεσιώτης και ο Κώστας Ψωμιάδης, σχολιάζουν ο οικονομολόγος και πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Υπέρβαση – Κίνημα Τραπεζικής και Οικονομικής Δικαιοσύνης» Κυριάκος Τόμπρας και ο εκδότης της εφημερίδας «Λωτοφάγος» Κώστας Νιζάμης.

Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένη ήταν η ανεξάρτητη βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, ενώ στο δεύτερη εκπομπή ήταν καλεσμένος ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top