Σε πρόσφατο άρθρο μου από τη θέση αυτή (1.11.2014), με τίτλο “Τα τσογλάνια, τα κωλόπαιδα, τα φασιστάκια και οι Φορτσάκιδες της πανεπιστημιακής μασονίας”, σχολιάζοντας τους θεατρινισμούς του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρου Φορτσάκη, αναφορικά με ιδιωτική αστυνόμευση των πανεπιστημιακών χώρων, καυτηρίασα την ιδιοτελή και επιβλαβή για την ελληνική παιδεία, προκλητική συμπεριφορά της δικομματικής καθηγητικής κάστας. Μιας καθηγητικής μασονίας, που απομυζεί κάθε χρόνο χρηματικούς πόρους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, λόγω των κυβερνητικών θώκων και των κρατικών πόστων που κατέχουν τα μέλη της.
 

Το γεγονός της αστυνόμευσης των πανεπιστημίων από σεκιουριτάδες, είναι το προπέτασμα καπνού, δηλαδή η στάχτη στα μάτια των φοιτητών και των Ελλήνων πολιτών. Η αστυνόμευση των πανεπιστημιακών χώρων από ιδιώτες αστυνομικούς, βέβαιο είναι ότι θα προκαλούσε αλυσιδωτά προβλήματα στη λειτουργία των ΑΕΙ. Για παράδειγμα, ένα ερώτημα είναι: Οι σεκιουριτάδες θα μπορούσαν να συλλαμβάνουν και να οδηγούν στο εδώλιο των δικαστηρίων, κλέφτες και απατεώνες καθηγητές;
 

Ασφαλώς και χρειάζονται αστυνομικοί και σκύλοι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν τα λαμόγια καθηγητές, με την προϋπόθεση όμως οι σεκιουριτάδες να επιλέγονται αξιοκρατικά από την πανεπιστημιακή κοινότητα. Μια καλή ιδέα θα ήταν μερικοί μπρατσομένοι φοιτητές, να επιλέγονται για τη διαφύλαξη των πανεπιστημιακών χώρων. Άλλωστε, πολλοί φοιτητές είναι εργαζόμενοι, καθότι προέρχονται από φτωχές οικογένειες, που σε εποχές βαθύτατης οικονομικής κρίσης, εκτός από γκαρσόνια και πωλητές σε μαγαζιά, άνετα και με προθυμία θα δούλευαν ως σεκιουριτάδες στην ΑΣΟΕΕ ή στο οποιοδήποτε ΑΕΙ της χώρας. Αναμφίβολα, η έννομη τάξη θα πρέπει να επιβληθεί πρώτα στα κυκλώματα της καθηγητικής κλεπτοκρατίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος”, η αστυνομία εντόπισε κύκλωμα εγκληματικής πανεπιστημιακής οργάνωσης, με εγκέφαλο 53χρονο καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που έβαλε στο χέρι από παρανομίες με κοινοτικά προγράμματα τουλάχιστον 75.000.000 ευρώ. Η αστυνομία έχει καταγράψει τη ροή πολλών εκατ. ευρώ από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και διάφορες εταιρείες φαντάσματα, προς offshore εταιρείες που είχε στήσει το κύκλωμα σε διάφορες χώρες, όπως Μάλτα, Ολλανδικές Αντίλλες, Κύπρος, κ.λπ.
 

Το site της Kontranews, αναπαράγοντας την είδηση από την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, επισημαίνει τα εξής αξιοσημείωτα: «Η τεραστίων διαστάσεων κομπίνα βάσισε τη δράση της σε ένα δίκτυο εταιρειών που εισέπραττε κοινοτικά κονδύλια επί εννέα χρόνια. …Στο ελληνικό κομμάτι της κομπίνας εμπλέκονται πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών και ο 53χρονος Δ.Φ. καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και επιστημονικός υπεύθυνος για προγράμματα στα οποία συμμετείχε το ίδρυμα… Ο καθηγητής υπήρξε μέλος των ΔΣ των εταιρειών…». Οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος, Λοβέρδος και η υπόλοιπη δικομματική συγκυβέρνηση, έχουν χρέος έναντι των φοιτητών και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, να ξεριζώσουν τα βρώμικα κυκλώματα της καθηγητικής μασονίας, που νέμονται τους χρηματικούς πόρους που εισρέουν στους Ειδικούς Λογαριασμούς των ΑΕΙ. Μετά τη θεσμοθέτηση του νόμου Διαμαντοπούλου (4009/2011), οι εγκληματικές οργανώσεις καθηγητών δρουν ανεξέλεγκτα, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τους φοιτητές και τα υπόλοιπα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας. 
Ο νόμος Διαμαντοπούλου έδωσε δικτατορικά δικαιώματα και ισχύ στο καθηγητικό κατεστημένο, καθιστώντας έτσι τα πανεπιστήμια από ναούς γνώσης σε ναούς κλεπτοκρατίας. Αν μπουν οι εισαγγελικές αρχές στα πανεπιστήμια, με τη συνδρομή των έντιμων καθηγητών και τη σχετική βοήθεια των σεκιουριτάδων, θα μπορούσαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ξερίζωναν όλους τους θύλακες της ανεξέλεγκτης καθηγητικής μασονίας. Ωστόσο, ο κοινός νους θα διερωτηθεί: Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top