Μικρό κορίτσι που είχε βιαστεί από μουλά στο βόρειο Αφγανιστάν, βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω των ισλαμικών κανόνων που προβλέπουν την θανάτωση των θυμάτων βιασμού στο πλαίσιο των μουσουλμανικών παραδόσεων περί εγκλημάτων τιμής.

Σε πολλές περιπτώσεις οι βιαστές δέχονται τα συγχαρητήρια των υπολοίπων υποανάπτυκτων ισλαμοπιθήκων και τα θύματά τους ξεπλένουν τις «αμαρτίες» τους- σύμφωνα με την ισλαμική παράδοση- με το ίδιο τους το αίμα!
Η 10χρονη Brishna από την περιφέρεια Kunduz του Αφγανιστάν είχε βιαστεί από μουλά της περιοχής τον περασμένο Μάιο. Το κοριτσάκι, ενώ ανάρρωνε στο νοσοκομείο από τα τραύματα της κακοποίησης που προκάλεσε στο σώμα και την ψυχή της το σίχαμα και τοπικός θρησκευτικός άρχων, η οικογένειά της, καθώς και μέλη της τοπικής κοινότητας απείλησαν ότι θα την σκοτώσουν και θα πετάξουν το πτώμα της σε ποτάμι της περιοχής!

Μερικούς μήνες πριν, η αστυνομία είχε απομακρύνει την 10χρονη από το καταφύγιο της οργάνωσης «Οι Γυναίκες του Αφγανιστάν» και την είχαν μεταφέρει στο σπίτι της οικογενείας της, όπου μέχρι και τώρα κινδυνεύει η ζωή της από τους συγγενείς της που θέλουν να ξεπλύνουν την ντροπή του βιασμού με το αίμα του μικρού παιδιού- θύματος, όπως προστάζει η ισλαμική παράδοση…
Η οικογένεια της μικρής, όπως και ισχυρά μέλη της κοινότητας, μάλιστα, δεν δίστασαν να απειλήσουν και την διευθύντρια της οργάνωσης για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών του Αφγανιστάν, Dr. Hassina Sarwari, επειδή προσπαθεί να προστατεύσει την δεκάχρονη Brishna, με την ίδια να δηλώνει ότι επίσης φοβάται για την ζωή της.
Ε.Μ.
hellasforce.com
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top