Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ χτύπησε πάλι !!!
Αυτή τη φορά κατόρθωσε να προβληματίσει τον κατά τα άλλα ironman ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ !!!
Τον ρώτησε η αθεόφοβη, αν έχει LEAR JET και ΚΟΤΕΡΟ !!!
Όχι για να την πάει ... βόλτα στους αιθέρες και κρουαζιέρα στο Αιγαίο,  αφού γι' αυτό υπάρχει άλλη ξανθιά σεξοβόμβα, που είναι και Θεσσαλονικιά και Ευρωβουλευτίνα !!!


Λίαρ Τζετ διαθέτετε κύριε Σαββίδη ; 
ήταν η αφοπλιστική ερώτηση της κ. Ραχήλ Μακρή προκαλώντας αμηχανία σε όσους βρίσκονταν στην αίθουσα για να ακούσουν την τοποθέτηση του ομογενούς επιχειρηματία για το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Προς στιγμήν, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν κατάλαβε την ερώτηση για να δεχθεί άλλη μία. 
Η ΡΑΧΗΛ τον ρώτησε αμέσως αν έχει και κότερο !!!
Έχω ένα κοστούμι κι είμαι ευτυχισμένος, απάντησε ο κ. Σαββίδης.


Τότε η βουλευτής σχολίασε : 
«Αν είχατε Λήαρ Τζετ θα το διαθέτατε στους προέδρους του ΤΑΙΠΕΔ να κάνουν τα ταξιδάκια αναψυχής τους και σε πρωθυπουργούς της χώρας να κάνουν βόλτες στο Αιγαίο, θα είχατε πολλές πιθανότητες κ. Σαββίδη να σας αναθέτουν έργα με απ’ ευθείας αναθέσεις ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ είστε τέταρτος θα σας έφερναν πρώτο στη λίστα. Επίσης θα μπορούσαν να σας διαγράφουν χρέη ή να σας αναθέτουν έργα όπως αεροδρόμια της χώρας και μάλιστα, με χρήματα από το ΕΣΠΑ» !!!

Αφοπλιστικός ο ομογενής επιχειρηματίας απάντησε ότι στο αεροπλάνο του θα ήθελε να πετούν γοητευτικές κυρίες όπως η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, αλλά και η άλλη, η ξανθιά θεσσαλονικιά Ευρωβουλευτής και συνοδός των αιθέρων!!!
«Σε ύψος 14 χιλιάδων χιλιομέτρων θα προτιμούσα να συζητώ όμορφα πράγματα κι όχι σε ποιον θα δώσω μίζα. Ωστόσο πρέπει να σας επισημάνω ότι και στη Ρωσία, όπου βγάζω τα χρήματα που επενδύω, δεν αξιοποιώ κρατικές δομές αλλά κάνω μόνο ιδιωτικές επενδύσεις. Γι’ αυτό το λόγο συμπεριφέρομαι σχετικά ανεξάρτητα. Δεν μου αρέσει να αντιγράφω ιδέες ή να κάνω έργα με το ελάχιστο κόστος για να βάλω λεφτά στην τσέπη. Θα λάβω πολύ σοβαρά υπ’ όψη μου τις παρατηρήσεις σας».

Συνεργάτες του κ. Σαββίδη σχολίασαν ότι το μήνυμα ελήφθη και αναλόγως θα συμπεριφερθεί ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ενώ αίσθηση άφησε και το σχόλιο της κ. Μακρή στο Facebook.
Απαντώντας στον ομογενή επιχειρηματία η ΡΑΧΗΛ τού έγραψε :
«Ιβάν Σαββίδη, τι ψάχνεις σε μια χώρα παραδομένη στους εργολάβους καναλάρχες και σε τοκογλύφους» !!!


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top