Ο Βουλευτής κ. ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ δέχεται αυτές τις ημέρες πληθώρα επιθέσεων απο κανάλια, εφημερίδες και διαδίκτυο διότι τόλμησε να πει το αυτονόητο. Τόλμησε να καταδικάσει τον γάμο του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου με ... άνδρα και βρήκε το μπελά του ο άνθρωπος. 

Έτσι ακριβώς και ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος ήλεγξε τον Ηρώδη για μοιχεία και τιμωρήθηκε από τον Ηρώδη  με αποκεφαλισμό. Χτες μάλιστα η Εκκλησία τίμησε τη μνήμη του, 29 Αυγούστου.
Ο κ. Νικολόπουλος ως άλλος σύγχρονος Πρόδρομος ήλεγξε τις αμαρτίες της Δύσεως και δέχτηκε τα αρνητικά και απαξιωτικά σχόλια των "μέσων μαζικής ενημέρωσης (=αποχαύνωσης)". Τέτοια "Δημοκρατία" και τέτοια "Ευρώπη" δεν τη θέλομε!


Αυτή είναι η Δημοκρατία σου, πρώτον και ο Εκφυλισμός σου κατά δεύτερον, ω Γηραιά Ήπειρος, ω αμαρτωλή Δύση!

Ο Νίκος Νικολόπουλος είπε:
"Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ"

Πού βάζεις υποψηφιότητα Νικολόπουλε να ρθούμε να σε ψηφίσουμε όλοι;

Σχόλιο Onlinepress: Πράγματι δεν συναντούμε τις λέξεις ομοφυλόφιλος ή ετεροφυλόφιλος στα αρχαία μας κείμενα.
Στην αρχαία μας γλώσσα οι ομοφυλόφιλοι αναφέρονται, με μια λέξη πολύ σκληρή, την λέξη ΚΙΝΑΙΔΟΣ δηλαδή ο ΚΙΝΩΝ την ΑΙΔΩ. 
Η σημασία αυτής της λέξεως, ήταν καθαρώς υβριστική και σαφέστατα πολύ καταδικαστική για όσους είχαν κάνει αυτή την επιλογή. 
Στην σημερινή νεοελληνική μας γλώσσα, θα μπορούσαμε δόκιμα να μεταφέρουμε την έννοια αυτής της λέξεως, μεταφράζοντας την, ως «Ο Καταραμένος». 
Ο ομοφυλόφιλος, δηλαδή, στην αρχαία ελληνική γλώσσα, ήταν ο «καταραμένος» της σημερινής. Για του λόγου το αληθές, αναφέρονται οι παραπομπές του πλέον έγκυρου λεξικού της αρχαίας Ελληνικής γλώσσης, των Liddel-Scott, όπου στον τόμο II στην σελίδα 719 αναφέρουν τα εξής λήμματα: 
«Κιναιδεία: Η παρά φύσιν ασέλγεια, Αισχίνης 18,29, Δημήτριος Φαληρεύς 97.
Κιναιδεύομαι: είμαι κίναιδος. 
Κίναιδος: ο καταπύγων, ο καθόλα αισχρός, κακοήθης άνθρωπος»

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top