«Δεν παράτησα την “καρέκλα” του υπουργείου για να το βουλώσω, ούτε για να κάνω γιαλαντζί αντιπολίτευση σε αυτό που αυταπόδεικτα καταστρέφει την πατρίδα μου και μετατρέπει σε δουλοπάροικους τους Έλληνες.
Δεν τέθηκα επικεφαλής του «Κινήματος Ανατροπής» από φιλοδοξία να είμαι ένας ακόμα αρχηγός, ή για να γίνω Περιφερειάρχης ή… κάτοικος Βρυξελλών, παρά μόνο για να κρατήσω όρθια την σημαία του εθνικού αντικατοχικού αγώνα που εγκατέλειψε  ο Σαμαράς μετά τις εκλογές, αυτομολώντας στο “στρατό της κ. Μέρκελ” . 
 
Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για την ενότητα των πατριωτικών δυνάμεων που μαζί με τον ελληνικό λαό θα φωνάξουν το μεγάλο “στοπ” και «ΟΧΙ» στις πολιτικές της ύφεσης, της φτώχειας και του ξεπουλήματος της χώρας.
Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να σταματήσει αυτή την μεγάλη αλλαγή είναι πικρά γελασμένος.
 
«Το τσουνάμι ξεκίνησε και δεν σταματάει, όσα εμπόδια και να του βάλουν…».
Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής του Κινήματος Ανατροπής για την Περιφέρεια Αττικής και την Ευρωβουλή, Νίκος Νικολόπουλος, μετά το «επεισοδιακό» τέλος της εκπομπής «Μ’ ανοιχτά αυτιά», την περασμένη Παρασκευή, καθώς πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε μαζί με συνεργάτες του, και η οποία καθημερινά αγκαλιάζεται από ολοένα και περισσότερους πολίτες, ενόψει των εκλογών του Μαΐου.  
 
Ο Ν. Νικολόπουλος για την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» σε Θεσσαλονίκη και Βόλο
Ο κ. Νικολόπουλος, που πλέον υλοποιεί σειρά επισκέψεων και ανοικτών ομιλιών -με πρώτους σταθμούς Θεσσαλονίκη 12 Μαρτίου στο Grand Hotel και Βόλο 17 Μαρτίου στο Park Hotel- καθώς και σε όλη την Ελλάδα, ώστε το μήνυμα της «Ανατροπής» να βγει και εκτός Αττικής, προσθέτει επίσης ότι :
«Η σχέση που ανέπτυξε το προηγούμενο διάστημα με εκατομμύρια τηλεθεατές απ’ όλη την χώρα, δεν πρόκειται να ανακοπεί, όχι μόνο λόγω της πολιτικής δράσης του, αλλά επειδή, σύντομα και πάλι, θα έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί τηλεοπτικά με το ελληνικό κοινό».
 
Στις 26 Μαίου και πάλι στην τηλεόραση με νέα εκπομπή
«Η καθημερινή μας επικοινωνία σύντομα θα αποκατασταθεί, με την ίδια τόλμη και αλήθεια που όλοι ξέρουν» σημειώνει ο ίδιος, τονίζοντας πάντως ότι εκείνο που προέχει αυτή την στιγμή είναι η μεγάλη «μάχη» του Μαΐου, κατά την οποία ο λαός θα πρέπει να αρνηθεί κάθε πρόσωπο που εκφράζει συμπόρευση ή ανοχή προς την συγκυβέρνηση και τις πολιτικές του μνημονίου.
«Ο φετινός Μάιος, με την βοήθεια του Θεού και την θέληση του λαού, θα είναι η αρχή ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων» τονίζει.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top