Αστατο καιρό με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά περιμένουμε την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014. Τα φαινόμενα στην Κεντρική Μακεδονία ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 12 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ και τις βραδινές ώρες στο Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς, όπου τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε ανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές καταιγίδες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξάσθενηση.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top