Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
 
Οι Ουκρανοί ακροδεξιοί, σε συνεργασία με τους νεοναζί, τους τοκογλύφους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα γεράκια των ΗΠΑ, αποφάσισαν τελικά να ανοίξουν την πόρτα της κόλασης: Ανέτρεψαν με πραξικόπημα, την εκλεγμένη ηγεσία της χώρας τους.
Οι Ρώσοι από την πλευρά τους, πράττουν αυτό που ιστορικά πάντοτε έπρατταν: Με τη δύναμη των όπλων, εξασφαλίζουν τους ανθρώπους τους αλλά και τα συμφέροντά τους στη Κριμαία.
Η Δύση της συμμαχίας των τραπεζιτών και του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος, αποφάσισε για μια ακόμη φορά να σπρώξει ολάκερους Λαούς, στο χάος.
Αυτήν την φορά όμως, δεν έχουν απέναντί τους, Μιλόσεβιτς, Τσάβες, Άσαντ. Απέναντί τους έχουν μια τρομακτική πολεμική μηχανή, εφοδιασμένη με όλα τα όπλα μαζικής καταστροφής, τελευταίας μάλιστα τεχνολογίας, αλλά και με πυρηνικά, ικανά να εξαλείψουν τη ζωή από τον πλανήτη.
 
Όλα δείχνουν πως η Δύση, καθοδηγούμενη από άπληστους τραπεζίτες και αδίστακτους στρατοκράτες, είναι αποφασισμένη να θυσιάσει για μια ακόμη φορά τους Λαούς της, στο βωμό του Μολώχ και του Μαμωνά.
Με καταιγιστικούς ρυθμούς, πλησιάζει η ώρα της κρίσης. Και όχι μόνο για την Ουκρανία. Αλλά για ολάκερη την Ευρώπη και φυσικά, και για την Ελλάδα.
Σε λίγο, ως Έλληνες, θα έχουμε να επιλέξουμε με το όπλο στο κεφάλι, με ποιούς είμαστε.
Με πλήρη επίγνωση της ιστορικής μας ευθύνης, των αγώνων αυτού του Λαού, για ελευθερία και δημοκρατία, εμείς του Πατριωτικού Μετώπου, έχουμε ήδη επιλέξει με ποιους είμαστε. Από την ιδρυτική μας κιόλας διακήρυξη.
Είμαστε με τον ιστορικό και φυσικό μας χώρο φυσικά. Από αυτόν που γεννήθηκε η επανάσταση του '21, από αυτόν που στήθηκε το σύγχρονο ελληνικό κράτος.
Με τα όποια προβλήματα της, η Ρωσία ήταν πάντα η μήτρα μέσα στην οποία γεννήθηκαν όλα τα καλά για τον τόπο μας: Η Φιλική Εταιρία, ο Κολοκοτρώνης του Ρωσικού Κόμματος, ο Καποδίστριας της Άμεσης Δημοκρατίας, ο Βαρβάκης, οι εθνικοί ευεργέτες.
 
Από την άλλη η Δύση, μόνο συμφορές και διχασμούς επέφερε στον τόπο μας: Προδοσίες, Μικρασιατική Καταστροφή, Εμφύλιος, Κύπρος, σήμερα Τρόϊκα και ΔΝΤ, κλπ κλπ.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, είναι ο μόνος ελληνικός πολιτικός φορέας, με σαφή αλλά και πλήρως συγκροτημένη πολιτική πρόταση, πολιτικοστρατιωτικής αλλά και οικονομικής επαναδιασύνδεσης της χώρας μας, με τον ιστορικό της χώρο.
Με σύνεση και απόλυτη προσήλωση στην υπεράσπιση των αρχών και αξιών που μας δίδαξαν οι θυσίες των προγόνων μας, μπαίνουμε στη μάχη.
 
Στις μέρες που έρχονται, η ελληνική κοινωνία, θα γνωρίσει σε πλήρη και διεθνή κλίμακα, τον ιστορικό  ρόλο τον οποίο κλήθηκε να υπηρετήσει το Κίνημά μας. Μακριά και πέρα από μικροπολιτικές, μακριά και πέρα από τις όποιες ιδιοτέλειες. Μακριά και πέρα από ξενόφερτες, αριστεροδέξιες ιδεολογικοπολιτικές αγκυλώσεις.
Με σημαία μας τις (αμεσο)δημοκρατικές μας αρχές, και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του Λαού μας, το συμφέρον της Πατρίδας μας.
Πλησιάζει με ταχύτατα βήματα, η ώρα του Πατριωτικού Μετώπου.
 
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top