Μεγάλη τιμή για την Ελλάδα και τον τομέα της πλαστικής χειρουργικής αποτελεί η έναρξη συνεργασίας  του διάσημου Αμερικανού πλαστικού χειρουργού Δρ. Paul Malcolm με το ιατρικό κέντρο Athens Beverly Hills Medical Group!

Ο Δρ. Paul Malcolm είναι από τους κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς στον κόσμο και βρέθηκε στην χώρα μας πριν από λίγες ημέρες σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Athens Beverly Hills Medical Group.

«Είναι μεγάλη τιμή για την χώρα αλλά και για εμάς, η αποδοχή εκ μέρους του Δρ. Paul Malcolm της πρότασής μας, να συνεργαστεί με την επιστημονική ομάδα του Athens Beverly Hills Medical Group» τόνισε ο επιστημονικός διευθυντής του κέντρου διαπρεπής Έλληνας πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Αθανασίου, ο Δρ. Paul Malcolm, έχει διατελέσει Πρόεδρος της Αμερικανικής Εταιρίας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (American Society for Aesthetic Plastic Surgery – ASAPS) και είναι στην πρωτοπορία των πλαστικών χειρουργών σε ολόκληρο τον κόσμο.
 Μέσα από τη συνεργασία του αυτή, ο Δρ. Paul Malcolm θα ανταλλάσσει απόψεις και θα μεταλαμπαδεύει την εμπειρία του σε ζητήματα νέων χειρουργικών τεχνικών, νέων θεραπειών και τεχνολογικών καινοτομιών με απώτερο στόχο τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς του Athens Beverly Hills Medical Group.

Να σημειωθεί ότι ο Δρ. Paul Malcolm, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους “Best Doctors in America”, “Orange County Top Doctors” και “Guide to Top Doctors”, με 42 χρόνια εμπειρίας και πολλές καινοτόμες χειρουργικές τεχνικές, θεωρείται ένας από τους πιο διακεκριμένους πλαστικούς χειρουργούς στον κόσμο.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας του διάσημου Αμερικανού πλαστικού χειρουργού με την επιστημονική ομάδα του Athens Beverly Hills Medical Group, έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό και χειροκροτήματα τόσο από τα στελέχη του κέντρου, αλλά και τους παρευρισκόμενους στην κοπή της πίτας.

Από την πλευρά του ο διάσημος πλαστικός χειρουργός μιλώντας στην εκδήλωση, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις εγκαταστάσεις του  Κέντρου και μίλησε  με κολακευτικά λόγια για την αλματώδη πρόοδο και επέκταση των δραστηριοτήτων του Athens Beverly Hills Medical Group.

Cosmos επικοινωνία
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top