Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα της νέας διαδικτυακής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε από τις 17/2/2014 έως τις 23/2/2014. Ψήφισαν 2.242 άτομα, τα οποία πέραν της πρόθεσης ψήφου απάντησαν σε μια σειρά ερωτημάτων άμεσα συνδεδεμένων με την επικαιρότητα, όπως οι ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων για τον Δήμο της Αθήνας, η αύξηση της τιμής των διοδίων, αλλά και το μεγάλο ζητούμενο που είναι η ανάπτυξη.
Σύμφωνα με την ανάλυση των αποτελεσμάτων της πρόσφατης διαδικτυακής έρευνας, με τη συμμετοχή επιλεγμένων ψηφοφόρων από εξειδικευμένο προσωπικό, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην κορυφή, πού κοντά στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ η Χρυσή Αυγή,  η ΝΔ χάνει έδαφος και η κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται..

 

Το ζητούμενο είναι εάν αυτή η παρούσα συμπεριφορά θα παγιωθεί ή απλώς αποτελεί στιγμιαία προειδοποίηση των ψηφοφόρων προς τον κυβερνητικό συνασπισμό, προ της λήψης σημαντικών οικονομικών και πολιτικών αποφάσεων.
 


Εντυπωσιακό είναι επίσης το ποσοστό που δίνουν οι ψηφοφόροι στην υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας. Πρόκειται φυσικά για την ψήφο όσων έχουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στον μεγαλύτερο δήμο, όχι του συνόλου που συμμετείχε από διάφορες περιοχές της χώρας.1 σχόλια :

Unknown είπε... 25 Φεβρουαρίου 2014 - 4:51 μ.μ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η τελευταια ελπιδα
πριν τον αφανισμο των ελληνων

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top