Σε χειρουργική επέμβαση αναμένεται να υποβληθεί αύριο το πρωί ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται από την Παρασκευή  στην εντατική μονάδα του ιδιωτικού νοσοκομείου Metrpolitan.  (η επιλογή δημόσιου νοσοκομείου μάλλον δεν έγινε από τον πρώην υπουργό για ... ευνόητους λόγους. Λόγους  που μπορεί να μας τους εξηγήσει ο υπουργός υγείας κ. Γεωργιάδης, ο οποίος γνωρίζει καλά την σημερινή απελπιστική κατάσταση των Δημοσίων Νοσοκομείων της χώρας παρά τον συνεχή καθημερινό αγώνα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού τους.
Από το νοσοκομείο δεν έχει εκδοθεί επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί και δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ο Αλέκος Παπαδόπουλος εισήχθη την Παρασκευή στο νοσοκομείο εσπευσμένα και η διάγνωση των γιατρών μιλούσε για οξύ καρδιακό πρόβλημα.
Υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις και η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε φαρμακευτικά,αλλά κρίθηκε αναγκαία...
σε δεύτερη φάση η χειρουργική επέμβαση (bypass), προκειμένου να αντιμετωπιστεί πιο αποτελεσματικά η κατάστασή του. Ο πρώην υπουργός είχε νοσηλευτεί για ισχαιμικό επεισόδιο το Νοέμβριο του 2010 στο ΝΙΜΤΣ.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top