Παίκτης της Τζένοα θα είναι για τα επόμενα 4 χρόνια ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο 23χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός αφήνει τον Ολυμπιακό μετά από μία δεκαετία.
Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα αμείβεται με 500.000 ευρώ ετησίως και μετά από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας, θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να ενσωματωθεί στη νέα ομάδα του.
Η ανακοίνωση
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Φετφατζίδη στην Τζένοα. Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στο Γιάννη Φετφατζίδη κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Γιάννης Φετφατζίδης δήλωσε:...
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού που σεβάστηκε την προσωπική μου επιθυμία να αγωνιστώ σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα όπως το Ιταλικό. Και εννοώ απόλυτα τον όρο οικογένεια, αφού ο Ολυμπιακός στη μέχρι τώρα πορεία μου δεν ήταν μόνο η ομάδα μου αλλά η δεύτερη οικογένεια μου. Γι αυτό και χαίρομαι ιδιαίτερα που η ομάδα διατηρεί ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων μου.
Νομίζω ότι είναι σημαντικό να συνεχίζει σε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα, όπως το Καμπιονάτο, ένας παίκτης όπως εγώ που προέρχομαι από τα σπλάχνα του συλλόγου, από τα τμήματα υποδομής, που τα τελευταία χρόνια δουλεύουν υποδειγματικά.
Θέλω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου την καλύτερη δυνατή συνέχεια και να πετύχουμε όλους τους στόχους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη τόσων χρόνων που ήταν, είναι και θα είναι αμοιβαία".
Τον παίκτη ανακοίνωσε και η Τζένοα: "Η Τζένοα ανακοινώνει ότι απέκτησε από τον Ολυμπιακό τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, Γιάννη Φετφατζίδη".
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top