Ο πατέρας Τζορτζ Μπους έστειλε τα συλληπητήριά τους στους κατοίκους της Νότιας Αφρικής για το ... θάνατο του Μαντέλα! Μόνο που ο Μαντέλα ζει... και μάλιστα βγήκε και απο το νοσοκομείο!
Ο πατέρας Τζορτζ Μπους εξέφρασε χθες σε μια ανακοίνωσή του η οποία εστάλη στα ΜΜΕ τα συλλυπητήριά του προς τους πολίτες της Νότιας Αφρικής για το θάνατο του Νέλσον Μαντέλα. . . μερικά λεπτά πριν ο εκπρόσωπός του ζητήσει συγγνώμη για την κατά λάθος αποστολή της δήλωσης αυτής.
«Η (σύζυγός μου) Μπάρμπαρα και εγώ θρηνούμε το θάνατο ενός ανθρώπου ο οποίος υπήρξε απόλυτα πιστός στην ελευθερία και τον οποίο είχαμε το προνόμιο να γνωρίσουμε», ανέφερε η ανακοίνωση...
του 41ου προέδρου των ΗΠΑ, η οποία στάλθηκε στις αίθουσες σύνταξης λίγο μετά την ανακοίνωση ότι ο Νέλσον Μαντέλα, πάντα σε κρίσιμη κατάσταση, έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και επιστρέφει στην κατοικία του στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπου θα συνεχίσει να δέχεται εντατική ιατρική φροντίδα.
Στην ανακοίνωση αυτή ο Μπους περιέγραψε τον 95χρονο Μαντέλα έναν «άνθρωπο με μεγάλο θάρρος, ο οποίος άλλαξε τον ρου της Ιστορίας στη χώρα του».
Πήγε να το σώσει ο εκπρόσωπος του πρώην προέδρου, Τζιμ Μακγκράθ
Ο εκπρόσωπος του πρώην προέδρου, Τζιμ Μακγκράθ, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για το λάθος αυτό, εξηγώντας ότι έστειλε την ανακοίνωση διότι «παρεξήγησε» έναν τίτλο στον ιστότοπο της εφημερίδας Washington Post. «Ήταν ένα ηλίθιο λάθος από πλευράς μου. Ζητώ συγγνώμη από όλους». Επρόκειτο για «εντελώς δικό μου σφάλμα, όχι για λάθος των Μπους», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος, μέσω του λογαριασμού του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top