Κατακλύστηκαν οι οθόνες των τηλεοράσεων των δύστυχων πολιτών, από δεκάδες διαφημίσεις της νέας ιδιωτικής πλέον και πανάκριβης υπηρεσίας των ραντεβού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, προς τέρψη και χαρά των Εθνικών και απαραίτητων νταβατζήδων του άμοιρου πολίτη.
Η σεμνή πολιτεία, που ενδιαφέρεται τα μέγιστα για τον ατυχή εν Ελλάδι πολίτη, παρέδωσε και την υπηρεσία αυτή στα καραδοκούντα κοράκια της αρπαχτής, καναλάρχες, μιντιοπώλες, εργολάβους, εταιρείες τηλεφωνίας, για να προσθέσει ένα ακόμη βάρος ανάμεσα στα τόσα που είναι υποχρεωμένος πλέον να σηκώνει ένας οικογενειάρχης αμειβόμενος με μισθούς πείνας.
Οι παροχές του κράτους και μάλιστα αυτές της υγείας, αυτές που είναι υποχρεωμένο το κράτος...
να παρέχει δωρεάν, κατέστησαν πανάκριβες, δύσκολες, σκέτη ταλαιπωρία, για τους Έλληνες που πληρώνουν ακριβά από τον μισθό τους για την παροχή των υπηρεσιών αυτών στο αδηφάγο κράτος.
Ο πολίτης πλέον δεν μπορεί να προφυλαχτεί από καμία μεριά. Από παντού δέχεται φάπες οι οποίες τον καθιστούν πένητα. Όλοι μας πλέον εργαζόμαστε για να πληρώνουμε τους κάθε είδους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ, τους φόρους, τα χαράτσια και τις κάθε αρπαχτές που επινοεί κάθε φορά ο καθεστωτικός νταβατζής. Για την ΖΩΗ μας, την αξιοπρέπειά μας και το μέλλον των παιδιών δεν μένει τίποτα. Ο Έλληνας από εδώ και πέρα πρέπει να σέρνεται ως ικέτης της φτώχειας και να παρακαλά αυτούς που τον κατάντησαν έτσι, του μαύρισαν τη ζωή και τον έφεραν στο χάλι αυτό, αυτούς που τα έφαγαν μαζί του, να μην προσπαθούν άλλο για την σωτηρία του γιατί ο λογαριασμός πλέον του έρχεται βαρύς, ασήκωτος και χωρίς ελπίδα...
Ευαγγελιστριώτης     

otwnagrafwn.blogspot.gr/2012/08/blog-post_1255.html
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top