Σκληρή κριτική προς Αντώνη Σαμαρά ασκεί και πάλι μέσω Twitter και Facebook ο διαγραφείς βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος.
Ο βουλευτής Αχαϊας κάνει λόγο για ανθρωπιστική καταστροφή στην Ελλάδα και άλωση την οποία οι δανειστές έχουν βαπτίσει διάσωση.
Επισημαίνει ότι αυτοί θα κερδίσουν εξαγοράζοντας στην Ελλάδα και ότι βγαίνει στο σφυρί, σε τιμή εκποίησης.
Τέλος διερωτάται αν ο Σαμαράς ταυτίζεται μαζί τους για την πρωθυπουργία ταυτίζεται μαζί τους και απαρνήθηκε όσα προεκλογικά πίστευε και υποσχέθηκε.
Η δήλωση Νικολόπουλου
"Άλλο διάσωση και άλλο άλωση
Παντού όπου βρέθηκα γιορτάζοντας την ημέρα Κοίμησης της Θεοτόκου με ρωτούσαν «μα καλά πως είναι δυνατόν να πιστεύει ο Σαμαράς, η Τρόικα και οι ξένοι δανειστές ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να αποπληρώσει η Ελλάδα τα χρέη της, όταν ο ένας στους δύο Έλληνες βρίσκεται εκτός αγοράς εργασίας. Όταν πρέπει ο ένας να θρέψει άλλον έναν, με μέσο μισθό ή σύνταξη 800 ευρώ; Δηλαδή 400 ευρώ για να ζήσει. Είναι δυνατόν αν επιβιώσει, να θρέψει περισσότερους από δύο που υπάρχουν σε κάθε οικογένεια; Προφανώς λοιπόν δεν το πιστεύουν απλά μέσα σε αυτή την ανθρωπιστική καταστροφή που μας οδήγησαν...
αδιαφορούν για την άλωση που έχουν «βαπτίσει» διάσωση. Οι ξένοι δανειστές θα κερδίσουν εξαγοράζοντας στην Ελλάδα ότι βγαίνει στο σφυρί σε τιμή εκποίησης. Ο Σαμαράς γιατί ταυτίζεται μαζί τους και απαρνήθηκε όσα προεκλογικά πίστευε και υποσχέθηκε; Για την Πρωθυπουργία;"

(topontiki.gr)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top