Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League-Football League 2 τιμώρησε τον ισχυρό άντρα της Παναχαϊκής με τριετή απαγόρευση από οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι των Πατρινών με τον Πλατανιά. Η ποινή είναι εφέσιμη.
Όπως ανακοινώθηκε στο σάιτ της διοργανώτριας αρχής, στον κ. Κούγια επιβλήθηκε η παραπάνω ποινή για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου ενώ επίσης τιμωρήθηκε με έναν χρόνο απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο αλλά και συνολικό χρηματικό πρόστιμο έντεκα χιλιάδων ευρώ.
Η ποινή πρέπει να σημειωθεί ότι είναι εφέσιμη. Σε περίπτωση που ο Αλέξης Κούγιας κάνει την έφεση και δεν δικαιωθεί, επί της ουσίας θα υποχρεωθεί, όπως προβλέπει η ποινή από την ΕΠΑΕ, να αποχωρήσει από την Παναχαϊκή.
Η ανακοίνωση:...

Η Επιτροπή κρίνει κατά πλειοψηφία και επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ, για τη συμπεριφορά του αξιωματούχου της, β. του χρηματικού προστίμου των εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ, για την κατ΄ εξακολούθηση ρίψη αντικειμένων και γ. του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ, για τη συμπεριφορά του Προέδρου της.
Επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ, για την εξύβριση των διαιτητών κατ΄ εξακολούθηση, β. της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο επί ένα (1) έτος, για δυσφήμιση του αθλήματος και γ. της απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο επί τρία (3) έτη, επίσης για δυσφήμιση του αθλήματος και δ. την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ, ήτοι συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδες (11.000) ευρώ.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ, για δυσφήμιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου. Ήτοι συνολική χρηματική ποινή στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 δέκα τέσσερις χιλιάδες (14.000) ευρώ.
Επιβάλλει στον Ι. ΓΚΙΟΚΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ.
(αγώνας της 13-6-2012 με ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ)

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top