Σε μία ασύλληπτη ενέργεια πολιτικής αλητείας προχώρησε το διάδοχο κόμμα του καθεστώτος Σημίτη, η ΔΗΜΑΡ. Ξεριζώνοντας το αριστερό προσωπείο, καταλόγισε στον Νικολόπουλο …ζήλεια, την ίδια στιγμή που ολόκληρη η επιστολή Νικολόπουλου έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Το αποτέλεσμα ήταν όσοι αξιοπρεπείς έχουν απομείνει στην ΔΗΜΑΡ να βγουν στα κάγκελα αφού αντί ο εκπρόσωπος του κόμματος να σχολιάσει τις τρομερές καταγγελίες όπου οι δεσμεύσεις απέναντι στην Τρόικα φέρονται να υπερέχουν απέναντι στις προγραμματικές συγκλίσεις των πολιτικών αρχηγών ή ότι η επαναδιαπραγμάτευση δεν υπήρχε στην ατζέντα”, είπε το εξής ανεκδιήγητο:... «Είναι δεδομένο (!!!) ότι ο κ. Νικολόπουλος θα ήθελε να ήταν αυτός υπουργός και όχι ο κ. Βρούτσης. Ενδεχομένως να ένιωθε και υποτιμητικά στη συγκεκριμένη θέση του υφυπουργού, γιατί μπορεί να νιώθει ότι είναι πολύ σπουδαίο στέλεχος. Βεβαίως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η άποψή μας είναι ότι σχετίζεται με προσωπικές φιλοδοξίες και ενδεχομένως με ενδο-νεοδημοκρατικά ζητήματα»

Αυτά τα είπε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, ο κύριος Παπαδόπουλος, προφανώς μην έχοντας διαβάσει την επιστολή, παρά μόνον τις διαρροές των ΜΜ”Ε”!

Μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό. ΡΗΜΑΔ.

(olympia.gr)

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top