Αηδία προκαλεί το περιστατικό που συνέβη σε μία εργαζόμενη στο νοσοκομείο Λεμεσού η οποία αναγκάστηκε να καταπιεί σωματικά υγρά νεκρού.
Όπως δημοσιεύει η κυπριακή ιστοσελίδα pafospress.com, η 45χρονη κλητήρας η οποία εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Νοσοκομείο Λεμεσού μετέφερε μαζί με μία φροντίστρια τη σορό ενός νεκρού στο Νεκροτομείο όπως έχει κάνει πολλές φορές αλλά αυτή θα της μείνει σίγουρα αξέχαστη!

Όταν, λοιπόν, πήγε να ανοίξει το χώρο του Νεκροτομείου σε ύψος περίπου τριών μέτρων και στην προσπάθεια της αυτή, να ανοίξει και να εναποθέσει τη σορό, δυστυχώς, έπεσαν...

...στο πρόσωπο της τα υγρά νεκρού που υπήρχε πριν από μερικές μέρες στο συγκεκριμένο χώρο και κανείς δεν φρόντισε να καθαριστεί το συγκεκριμένο σημείο.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε και ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού Ευθύμιος Δίπλαρος ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι "δυστυχώς υπήρξε κατάποση" και ότι η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αλλά πρέπει να υποβληθεί σε μία σειρά από εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν έχει προσβληθεί από κάποια λοίμωξη. radar.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top