(του Γιάννη Πρεβενιού)
Μέσα στον ορυμαγδό των αρνητικών πολιτικοοικονομικών εξελίξεων όλοι μας έχουμε “λουφάξει” σαν τρομαγμένα ανθρωπάρια  θεωρώντας ότι είμαστε άμοιροι ευθυνών και απλά φταίει η κακιά μοίρα που μας όρισαν κάποιοι άλλοι ... ερήμην μας!
Ντροπή μας!... η αδράνεια και η απάθεια μας θα μας καταστήσει την ελεεινότερη γενιά της Ελληνικής ιστορίας η οποία συμβιβάστηκε και ανέχτηκε όλους αυτούς τους προδότες που μας ξευτελίζουν και μας απαξιώνουν καθημερινά με τις αποφάσεις και τις ενέργειες τους!
Αλήθεια!... πως ανεχόμαστε να ακούμε ότι οι νέοι άνθρωποι, τα παιδιά μας, που κόπιασαν και σπούδασαν και τώρα ξεκινούν την ζωή τους γεμάτα όνειρα και φιλοδοξίες, κάποιος δοτός πρωθυπουργός μαζί με τις άλλες πολιτικές καρικατούρες και τους διεθνείς τοκογλύφους θα τα “τιμωρήσουν” δίνοντας τους τον κατώτατο μισθό (ο οποίος θα μοιάζει με χαρτζιλίκι) για να δουλεύουν ατέλειωτες ώρες προς χάριν της ανταγωνιστικότητας και του κέρδους. 
Ναι!... θα δουλεύουν ατέλειωτες ώρες χωρίς εργασιακά δικαιώματα και απεχθείς συνθήκες που δεν θα τους επιτρέψουν να χαρούν τα νιάτα τους αλλά και θα τους στερήσουν την δυνατότητα να κάνουν μεθαύριο οικογένειες για να διαιωνίσουν την υποτιθέμενη περήφανη “φυλή” μας! 
Ντροπή μας!... γιατί μέχρι τώρα τους δώσαμε ελλιπή παιδεία και λαθεμένα πρότυπα και τώρα τα αναγκάζουμε να ...
ξενιτευτούν μακριά από την χώρα τους για να αναζητήσουν καλύτερη τύχη ή αν μείνουν σ’ αυτή εμείς οι “μεγάλοι” οι δειλοί και οι μέχρι τώρα βολεμένοι τους προσφέρουμε την προοπτική να περάσουν μια ασήμαντη και εξαθλιωμένη ζωή!
Παιδιά!... μία συγνώμη από όλους μας είναι λίγη μια και δεν διορθώνεται έτσι η τραγική προοπτική της ζωής σας. Είμαστε συνυπεύθυνοι αυτών που επιλέγαμε και ανεχτήκαμε τόσα χρόνια και εφόσον συνεχίζουμε και παραμένουμε αδρανείς, μας αξίζει η χλεύη και η περιφρόνηση σας!!!
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top