Για οφειλές προς το Δημόσιο που φθάνουν τα 5.831.000 ευρώ συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Καμπέρος.
Ο 57χρονος διευθύνων σύμβουλος μεταφορικής εταιρίας θεωρείται σημαίνον πρόσωπο στην αχαϊκή πρωτεύουσα ενώ είναι και παιδικός φίλος του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου.
Στο παρελθόν ήταν ιδιοκτήτης της εφημερίδας «Ημέρα» καθώς και τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών. Οταν έκλεισαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ήταν ιδιοκτησίας του, και είχαν γίνει δεκάδες απολύσεις εργαζομένων, περίπου πριν από ενάμιση χρόνο, από τη γραμματεία του ΠΑΜΕ στην Πάτρα είχε εκδοθεί η εξής ανακοίνωση:...
«Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Χρόνια τώρα στο πλευρό του Καμπέρου βρίσκεται ο Φούρας και η δημοτική αρχή του ΠΑΣΟΚ. Ο "νέος" υπουργός Εργασίας (σ.σ. τότε ήταν ο Α. Λοβέρδος) δεν γνωρίζει τίποτε για τις δραστηριότητες του κουμπάρου του . Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι οφειλές αυτές προέρχονται από επιχειρήσεις που έχουν πτωχεύσει και έχουν υπαχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Στο μεταξύ, στην Πάτρα, συνελήφθη ένας ακόμη επιχειρηματίας για χρέη προς το Δημόσιο. Πρόκειται για 55χρονο που δραστηριοποιείται στον τομέα της εξόρυξης αδρανών υλικών και χωματουργικών εργασιών και οι οφειλές ανέρχονται σε 2.111.000 ευρώ. Στην Αθήνα, για χρέη μαμούθ που ξεπερνούν τα 22 εκατομμύρια ευρώ συνελήφθη 71 χρόνος, μέλος εταιρίας εμπορίας συσκευών κινητής τηλεφωνίας.
(Eλεύθερος Tύπος)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top