Την "ανεξάρτητη σημαία της επανάστασης", ετοιμάζεται να σηκώσει το Καστελόριζο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημάρχου του νησιού.
Το νησί, απ' όπου ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε ανακοινώσει την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, σχεδιάζει επιστροφή στη δραχμή. O δήμαρχος κ. Παύλος Πανηγύρης, δήλωσε στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr ότι ''κάποια στιγμή θα σηκωθούμε να φύγουμε και θα σηκώσουμε  την ανεξάρτητη σημαία της επανάστσαης, την ανεξάρτητη σημαία του Καστελόριζου. Θα επιστρέψουμε στη δραχμή, μιας και, όπως φαίνεται, η πατρίδα μας με το ευρώ δεν είναι πλέον ανεξάρτητη. Για να είμαστε και Έλληνες και ανεξάρτητοι''.
''Αυτοί οι ανεγκέφαλοι που βγαίνουν σήμερα στις τηλεοράσεις και δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα μας περνούν για βλάκες. Λένε ότι έκαναν λάθη και έχουν το θράσος να θέλουν να πάρουν πάλι τα ηνία αυτής της χώρας. Για εμένα είναι ανεπιθύμητοι. Δε θέλουμε κανέναν πλέον εδώ πέρα. Να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους'', κατέληξε ο κ. Πανηγύρης.
''Νιώθουμε παραμελημένοι, εγκαταλελειμμένοι, ότι δεν υπάρχει κράτος. Δεκαοχτώ χρόνια δήμαρχος και έχω απογοητευθεί'', είπε χαρακτηριστικά.

(bankingnews.gr)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top