(του Δημοσθένη Μαρίνου)
Η καριέρα του Αλέξη Τζόρβα δείχνει να κινείται… σημειωτόν, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει το προηγούμενο καλοκαίρι από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να μετακομίσει στην Ιταλία, για να υπερασπιστεί την εστία της Παλέρμο.
Ο διεθνής τερματοφύλακας έχασε τις τελευταίες αγωνιστικές τη θέση του βασικού που κρατούσε από το ξεκίνημα του φετινού Καμπιονάτο, ενώ είδε τη διοίκηση της Παλέρμο να ικανοποιεί τη σχετική εισήγηση του προπονητή της ομάδας, και να προχωρεί στην απόκτηση άλλου τερματοφύλακα, του Εμιλιάνο Βιβιάνο από την Ίντερ.
Η έλευση του Βιβιάνο σήμαινε ότι ο Αλέξης Τζόρβας θα είχε πλέον να παλέψει μαζί του για το ποιος θα κατάφερνε να κερδίσει τη θέση του βασικού, η εξέλιξη που δεν ανέμενε ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας όμως είχε να κάνει με την επιλογή της διοίκησης της Παλέρμο να τον ενημερώσει ότι δεν υπολογίζεται πλέον στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και θα πρέπει να αναζητήσει ομάδα.
Ο Αλέξης Τζόρβας είναι έτσι υποχρεωμένος...
να αναζητήσει αλλού το επόμενο βήμα της καριέρας του, με αρκετούς να εκτιμούν ότι θα επιλέξει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όσο μάλιστα ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση βασικού τερματοφύλακα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θυμούνται την παλαιότερη μετακόμιση του Αντώνη Νικοπολίδη στο μεγάλο λιμάνι, για να υπονοήσουν ότι η ιστορία θα μπορούσε να επαναληφθεί με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τζόρβα.
(statesmen.gr)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top