Οργασμός ακροάσεων από τις διαρκείς και μόνιμες Επιτροπές της Βουλής... Μπορεί η Ολομέλεια να έχει πιο χαλαρούς ρυθμούς εξαιτίας της έλλειψης νομοσχεδίων, όμως αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον εστιάζεται στις πολλές (άνω των 10) προγραμματισμένες συνεδριάσεις των Επιτροπών.
Εκτός από τον Κρατικό Προϋπολογισμό που θα βρεθεί στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, θα έχουμε πολλές ενημερώσεις και ακροάσεις υπουργών αλλά και εξωκοινοβουλευτικών προσώπων.
Θα παρελάσουν, λοιπόν, από τις Επιτροπές οι υπουργοί Υποδομών Μάκης Βορίδης (για το θέμα της Εγνατίας Οδού), Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνοταντίνου (για τα δημόσια και ιδιωτικά έργα), Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος (για τη Διοίκηση του ΕΣΥ) και Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης (για τα προγράμματα απασχόλησης). Επίσης στις ειδικές μόνιμες Επιτροπές έχουν κληθεί προς ενημέρωση των βουλευτών μελών τους... ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου, ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών Ανδρέας Λαμπρινόπουλος, η γενική γραμματέας Ισότητας των Φύλων Μαρία Στρατηγάκη, ο διευθυντής του Κέντρου Έρευνας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Πογαρίδης και άλλοι. Απ' όλα έχει ο μπαξές των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών!...
(Aδέσμευτος)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top