Ρε σεις αυτοί μας δουλεύουν κατάμουτρα. Διαβάστε τι απάντησε ο «φτωχός» και «κατατρεγμένος» ξενοδόχος (γαμπρός) κ. Σηφουνάκης σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο της Ελευθεροτυπίας, αν ο ίδιος παραμένει σοσιαλιστής : « Στην πολιτική βρίσκομαι επί χρόνια, από παιδί, δεν λησμονώ το ρηθέν των πρωτοκομμουνιστών ότι ο δρόμος είναι μακρύς και ο ορίζοντας του σοσιαλισμού όσο τον πλησιάζεις απομακρύνεται. Στην Ελλάδα, το όποιο σοσιαλιστικό εγχείρημα μετά το 1981 ταυτίστηκε με ένα μεταρρυθμιστικό ρεύμα που ανέδειξε το αποκλεισμένο μέρος της κοινωνίας. Αυτήν την πραγματικότητα ενσαρκώνει μια ολόκληρη γενιά, οι νέοι άνθρωποι μέχρι 40 ετών, που μεγάλωσαν σε καθεστώς δημοκρατίας, ειρήνης και είχαν επιλογή μόρφωσης. Ναι, λοιπόν, αυτό το όραμα είναι διαρκές.»
Είναι αυτό που πολύ σοφά λένε μερικοί ότι οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ θέλουν να είναι σοσιαλιστές, αλλά  με καπιταλιστικό πορτοφόλι!

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 16 Οκτωβρίου 2011 - 1:02 μ.μ.

Γελοίοι άτομο, ο σοσιαλισμός απομακρύνεται οσο τον πλησιαζεις γιατί ειναι απλά αντικατοπτρισμός! Γιατί μπορει να γινει εφικτός απαιτει άλλους ανθρώπους (κοινοβιακή ζωή-πχ Αγιον ορος) στους οποίους δεν συμπεριλαμβανεσαι πολιτικέ απατεωνα.

ΑΖ

Σπύρος είπε... 16 Οκτωβρίου 2011 - 5:09 μ.μ.

Ρε σοσια Ληστή της πλάκας,αν δεν ήσουν γαμπρός (πώς και έγινες ;) του μκφξηθσ...ντωνάκη με τα ξενοδοχεία,ποιός ξέρει τι θα έβοσκες στις...ρούγες. Κόπανε.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top