Δύο ρυθμίσεις υπέρ της ιδιωτικής τηλεόρασης, την εποχή της ελεγχόμενης πτώχευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ειδικός φόρος τηλεόρασης (20% επί της τηλεοπτικής διαφήμισης) δεν θα εφαρμοστεί, καθώς «αντισταθμίστηκε» με άλλα μέτρα στο Μνημόνιο 2!!
Παράλληλα, μειώνεται οριστικά στο 0,1% το τέλος χρήσης συχνοτήτων για τους ιδιωτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση αποφάσισε να ρίξει το ενοίκιο για τις συχνότητες που χρησιμοποιούν οι σταθμοί μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση.
Κι άλλο δώρο
Εκτός διαφήμισης η ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος του Euro 2012 η κυβέρνηση θα αποσύρει την ΕΡΤ από τη διεκδίκηση διαφημίσεων, για να έχουν το μονοπώλιο οι μεγαλοκαναλάρχες, ενώ απαγορεύουν σε μια επιχείρηση να βάλει διαφήμιση στην κρατική τηλεόραση αν πιστεύει...
ότι τα προϊόντα της ενδιαφέρουν το κοινό που βλέπει ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3. Κατά τα άλλα θα διατηρηθεί στο ίδιο επίπεδο το ανταποδοτικό τέλος, και αργότερα βλέπουν... Ο κ. Μόσιαλος όμως ξέρει πολύ καλά τι κάνει... Δεν βαδίζει χωρίς μπούσουλα... Μην ξεχνάει κανείς ότι η «Καθημερινή» επιτακτικά ζητάει την κατάργηση και του ανταποδοτικού τέλους, μετά την απαγόρευση η ΕΡΤ να έχει διαφήμιση. 
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top