Το παρακάτω μήνυμα έλαβα από οικογένεια Ιταλών φίλων, που χρειάστηκε να εγχειριστεί άμεσα ο γιός τους, στο νοσοκομείο του Bόλου, μετά από ένα ατύχημα που είχε στην Σκόπελο.
«Θα θέλαμε να εκδηλώσουμε την μεγάλη ευγνωμοσύνη και την υποστήριξή μας για το σύστημα υγείας στην Ελλάδα. Μετά την επέμβαση, επιβεβαιώσαμε και από τους γιατρούς στην Ιταλία ότι η εγχείρηση και όλη η ιατρική διαδικασία έγινε απόλυτα σύμφωνα με τους κανόνες της επιστήμης. Τώρα το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να περιμένουμε για την πλήρη ανάρρωση. Μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση του ιατρικού προσωπικού στο Βόλο: Αποτελεσματικοί, παρόλο τον μεγάλο φόρτο εργασίας που είχαν, και με μεγάλη προσοχή για τον ασθενή (5 επισκέψεις την ημέρα!). Επίσης όλη η ιατρική ομάδα που φρόντισε τον γιό μας (3 ορθοπεδικοί και 1 χειρούργος) μιλούσαν άριστα ιταλικά!! Πρέπει να αγωνιστείτε, όλο αυτό το καλό επίπεδο που έχετε, δεν χάνετε ούτε με την κρίση ούτε με τις προσωρινές δυσκολίες που υπάρχουν.»
Μιλάμε συνέχεια για όσα μας απογοητεύουν, όμως πίσω από όλα αυτά υπάρχει και η άλλη Ελλάδα που έχει αξίες και ικανότητες.
Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top