(του Δημοσθένη Μαρίνου)
Στην εποχή κρίσης που βιώνουμε, ο αθλητισμός αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σπουδαιότητα, καθώς μπορεί να προσφέρει τις στιγμές αναγκαίου αποπροσανατολισμού από τα προβλήματα που χρειαζόμαστε όλοι, για να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε, και να μην καταθέσουμε τα όπλα.
Ειδικά το ποδόσφαιρο, ως το κατεξοχήν άθλημα των μαζών, απασχολεί την πλειοψηφία της κοινωνίας. Κυρίως δε, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.
Οι δραματικές εξελίξεις στους «πράσινους» λοιπόν, εκ των πραγμάτων αποκτούν βαρύνουσα σημασία, και δίνουν τροφή στην επικαιρότητα. Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δεκαπέντε χρόνια, έχει αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις, ταυτόχρονα όμως διαμορφώνει και ένα εξαιρετικά βεβαρημένο σκηνικό για το μέλλον του συλλόγου.
Κάτι που μαρτυρά η δήλωση την οποία έκανε σήμερα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, φυσικός ιδιοκτήτης των «πρασίνων», που επανέλαβε την ειλημμένη απόφαση της οικογένειάς του να πουλήσει την πλειοψηφία των μετοχών του συλλόγου, εφόσον βρεθεί αξιόπιστος αγοραστής, την ίδια στιγμή όμως έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο να διαλυθεί ο Παναθηναϊκός, εφόσον οδηγηθεί στη λύση του Πρωτοδικείου.
Στη δήλωσή του ωστόσο, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης άφησε...
και βαριές αιχμές για υποκινητές και υποκινούμενους, των επεισοδίων της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, που ενδεχομένως στοιχίσουν ακριβά στον Παναθηναϊκό. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμένος, και να δώσει «διευθύνσεις και τηλέφωνα», για εκείνους που γνωρίζει και κατήγγειλε. Ώστε να μάθουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Και ενδεχομένως να παρέμβει η δικαιοσύνη.
(statesmen.gr)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top