Κι αν ο “Εζέλ” αργά ή γρήγορα θα αποχαιρετήσει το ελληνικό κοινό, που τόσο τον αγάπησε, οι φανατικοί των τούρκικων σίριαλ δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς το υπουργείο Πολιτισμού, σε συνεργασία με το αντίστοιχο της γείτονος, ετοιμάζει δύο τηλεοπτικές σειρές με στόχο την προώθηση της ελληνοτουρκικής φιλίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Today’s zaman”, το φθινόπωρο η μικρή μας οθόνη αλλά και εκείνη των γειτόνων θα εμπλουτιστεί με δύο σειρές εκ των οποίων η μία βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής. Πρόκειται για το “Amazing Journey”, μια σειρά ντοκιμαντέρ δεκατριών επεισοδίων, της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από την Κωνσταντινούπολη, θα επεκταθούν στα τουρκικά παράλια, ενώ θα ολοκληρωθούν στα ελληνικά νησιά και την Αθήνα. Πέρα από τις ομορφιές και των δύο χωρών, οι έλληνες τηλεθεατές μπορούν να δουν γνώριμα πρόσωπα, όπως η Σερτάμπ Ερενέρ, που κέρδισε τη Eurovision, αλλά και τους πρωταγωνιστές του “Εζέλ” και του “Γκούμους”, ενώ από ελληνικής πλευράς οι φήμες θέλουν τη Βάνα Μπάρμπα να ταξιδεύει μεσοπέλαγα για να αναδείξει την ελληνοτουρκική συνεργασία. Τα γυρίσματα του “Amazing journey” θα ξεκινήσουν στις 10 Σεπτεμβρίου και μετά την ολοκλήρωσή τους θα μπει στα σκαριά και η δεύτερη σειρά.
(makthes.gr)

Online-press: Άραγε όλα αυτά είναι μέσα στα πλαίσια του πρωτόκολλου που αναφέρεται  η εφημερίδα Αυριανή στο πρωτοσελιδό της στις 27 - 10 -2007;  


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top